Kirmizivosvos busra4606 bizim burada çalışıyorsunuz demek ne güzel 🥰 ya oğlus mu geliyor sağlıcakla gelsin inşallah 🥰🙏 ayaz aras demir yiğit çağan alparslan 💙 benim oğluş olursa alparslan koyacağız sana fikir olsun canım
busra4606 Kirmizivosvos evet batı adliyesinde çalışıyorum . baba çok kararsız aslen han Hun tuğ lu şeyler istiyor bende kesinlikle istemiyorum o tarz isim! Ayrıca Liv e mi gidiyorsunuz doktorunuz kim ? 😊
Kirmizivosvos denizkaradeniz içini ferah tut canım öyle kendini de üzme varsa da bişi Doktorlar herseyi kontrol altona alır senin ve bebeğinin Saglığı için sen merak etme iyi düşün iyi olsun kendini üzüp bebişi de üzme 😊🙏
Kirmizivosvos busra4606 sende iki isim koy birini babası koysun diğerini sen 😊 benimki onu bile kabul etmedi gerçi ama ben sonradan istediği isim konusunda sevmeye başladım 😊benimsedim sanırım 🥰🥰 livde çoşkun şimşire gidiyorum canım 💙
busra4606 Kirmizivosvos ay bende ona gidiyorum doğum ne zaman inşallah? İsim konusu da öyle olacak galiba artık gönlünü de çok kurmak istemiyorum heronun:))
cgdm-trzi Kirmizivosvos Etimesgutta oturuyordum evlenince yenikente geldim ☺️ 25+1 olduk oğluşumla 👶🏻♥️
Kirmizivosvos busra4606 yaaa öyle mi o zaman sizinle yakından tanışmak sohbet etmek isterim 😌 instagramınız varsa ekleşip sohbet edebiliriz.