Dilekcnkn Yenihesap bana tam o hafta o günde erkek dedi 10 kadar sonra gittiğimde yine erkek dedi ama bakalım detaylıda netleşir
esinaltintaas Yenihesap Değişebilir canım erken daha benim detaylı ultrason zamanına kadar kız demişti doktorum detaylıda erkek çıktı 🤷 oysaki kız olduğuna çok emindi
Yenihesap Denizyildizii bana direk %100 dedi bide 3 kere sordum yine de erken gibi geliyor bilemedim valla
Yenihesap Sweetbabyd bana 10+5 ken erkeğe benziyor dedi kese ve kemik yapısından bu hafta özel bölgesine bakarak kız dedi
Dilekcnkn Yenihesap Yok yok erkek dediğin de varya hani erkek derken kesin konuştumu yoksa tahmin ederim mi dedi
Yenihesap esinaltintaas ayyyy valla napıcam etrafımdaki herkeste soruyor söylesem mi söylemesem mi bilemedim 🤷♀️ detaylı kaçıncı haftada oluyor 🥰
esinaltintaas Yenihesap Bence söyleme biz öyle bir hata yapmış bulunduk 😂 kayınvalideme söyledik kız diye bir sürü şey ördü sonra 21. Haftada detaylıda girdim erkek dedi ördüğü herşey kaldı 🤦 şimdi erkek için yeniden örüyor
Yenihesap Nimetmtn bana da kemik yapısını ilk erkeğe benzetti bugun direk Özel bölgesine bakıp kız dedi 😅 bende kız istiyordum Allah var çok sevindim
esinaltintaas Yenihesap Birazcık daha sabret en güzeli sonra alışıyolar söylenen tahmine kesinleşip başka cinsiyet olunca kısa süreli bir hüsran oluyor 😄
evaburak95 Yenihesap ben sormadan erkek dedi bende hocam bu 13. Haftada yanılma oluyormuş ama dedim evet ama ben çıkıntı gördüm sanki dedi 16. Haftada da kız dedi ben şook bugün 20. Haftada kız kesinleşti ☺️