bir-es Merhabalar Malatya Gözde Akademi Hastanesinde doğum yapanlar yapacaklar var mı acaba ücretler ne kadar ben şehir dışında yaşıyorum doğumumu Gözde Akademide yapmak istiyorum
Hlyarsln Sermec27 Herhangi bir ındırım kartı falan verıldı mı size acaba bu arada kaç aylksnz tam olark
Sermec27 Hlyarsln yok hastahanenin yaşam kartı yok diye biliyorum normalde muayene ücreti 185 TL ama eşimin kurum indirimi oldugu için 159 ödüyoruz ben 35+2 haftalık hamıleyım
a_burcu_bur tugcebyrm ben Pendik yüzyıla gidiyorum ama sormadım henüz fiyatını, aynıdır heralde. Siz detaylı ultrason yaptırdınız mı. Kaç haftalıksınız bilmiyorum da, orda yaptırdıysanız ne kadardı acaba 🥰
Ayssunn AselAslan üst komşumuz bu doktorda doğum yapmış çok iyi hala hayranım diyordu aöa normal midir sezeryan mı bilmiyorum onu
35duygu34 Susamtanem2 31 haftalık olduk cankaya tıp merkezine gıdıyorum alev hanım ve aşırı memnunum ben ınstagramdan bakın alev timur ismi ve bende burdaki tavsıyeye göre gıtmıstım devam edıyorum suan🤭
AhahHbzhz Susamtanem2 evet canım destekliyo önceliği öyle oluyo bi sorun olmazsa veya bizler istemezsek sezeryan olmak
Susamtanem2 Dortgoz çiğli eah yaptım 3 sene önce şimdi yine oraya gidiyorum her ihtimale karşı özelde da arıyorum ama karar veremedim
AhahHbzhz Susamtanem2 hayır canım ekstra bi ücret ödemiyoruz toplam 3.500 sigorta varsa ama bu sezeryan ücreti benim ilk doğumum sezeryan olduğu için yine onun ücretini ogrendim suyum bitmişti nerdeyse malesef