Nessliihhaann lentil benim başka hastalıklarım vardı yaklaşık 1-1.5 senedir takip ediyor. Gebelik içinse daha 7 hafta🥰
lentil Nessliihhaann baya uzun zamandır tanıyorsunuz o zaman. Bende memnunum bilgilendirmesinden davranışlarından sadece doğum kısmını merak ediyorm işte. O hastanede her doktor bi şekilde sezaryen doğum yanlısı gbi geliyor
Nessliihhaann lentil geçen sene arkadaşım doğum yapmıştı, normal olmuştu. Ama bilemem tabi nasıl düşünüyolar genelde özel hastanelerde sezaryen ağırlıklı oluyor
Ilbytcge Sukran4066 eşim esnaf indirimi henüz konuşmadık ama doktorum sultan hanım kesinlikle tavsiye ederim
Mhendsanne Mervekarasenol ben henüz doktora karar veremedim Hüseyin mihci yi tavsiye ettiler ama yabancisiyim buranın o yüzden emin olamıyorum
Mervekarasenol Mhendsanne hüseyin mıhşıyı öneermem arkadaşım. Duyduğuma göre vukaatı varmış. Sezeryan ile ilgili. Benim doktorum Uğur bey alanında çok iyidir. Gidiceksen uğur beye git
aslihandogan MerveLtf istanbul Pendik özel bölge hastanesinde yapıcam nasipse normal 3500 sezeryan 4700
Duygushn1 Asyaayaz1 doktorunuz peki normal doğumu mu destekliyor. Bazı özeller malum daha fazla kazanmak için sezeryana yönlendiriyor