Havva Sevci su hastanesi 3500,Çınarlı 3750, hayat hastanesi 2500, can hastanesi 4750, Tınaztepe 4750, medicana 8000, atasağlık kent falan 10000 üstü
alimerve Fasulyemom daha bugün ilk kez gittim duygu Işıl Gencer e çok tatlı bı kadın bayramda çalışıyoruz dedi doğum gece olursa ya nöbetçi doktorla doğum yaparsınız yada beni çağırsam ek ücretle gelirim dedi
alimerve Sultankiz bende bugün başladım o doktora tatlı bı kadın muayeneleriniz kaç dk suruyo sanki biraz az geldi bana kızım yüzünü göstermedi de çok 🙄
Sultankiz alimerve doktorla olan randevumuza göre değişiyor bende de 9. Hafta da göstermemişti kendini hiç ama ondan sonrakinde daha detaylı görmüştük her randevu birbirini tutmuyor 😌 ama gerçekten sırf hastane para kazansın diye boş testleri gerek görmüyorsa yaptırmıyor o konuda şanslı olduğumu düşünüyorum
rabisalmira Ankara Çukurambar Koru hastanesinde doğum yapacagim ,Lina kadın doğuma kontrele gidiyorum paket aldım 7000 tl
Minikavokadom Dilekcnkn bende bht clinic Serpil Kırım’da talipliyim nisan ayında fiyat aldık normal doğum 9500 planlı sezaryen 12500 dediler ama size verilen fiyat epeyce düşük nedeni ne acaba benim doğumum Ağustos ayında olacak
Dilekcnkn Minikavokadom Aslında şöyle oldu ben mart ayından önce gittiğimde hasta yatışa gittim zaten aşırı kalabalıktı öyle 9500 deyip geçiştirdiler adımı yazdılar güya sonra ben tekrar gittim daha sakindi bana 8500 dediler indirim yapamayız falan filan sonra daha önce batı bahata gittiğimi söyledim onun için 7200 yaptılar ama 9500 neden size dediler anlamadım öyle yazdı kağıda hatta resmini de çektim ben sizde gidip tekrar konuşun bence yazık günah çünkü
Minikavokadom Dilekcnkn bizde tekrar konuşalım bence de fiyat farkı çok fazla yazık günah teşekkür ederim
Seherucr MerveLtf istanbul sancaktepe özel bölge hastanesinde doğum yapacağım nasipse ilk doğumumu da orda yapmıştım 😊 sezeryanliyim 2900 tl
Fasulyemom _SeymanurSevencan_ Size verilen fiyatlarla bana verilen fiyatlar gerçekten çok farklı. Normal Doğuma 5500tl sezaryene 6750tl fiyat verdiler. Siz hasta yatışla mı görüştünüz?
Sencemeny annelinkoo baya memnun kalmıştım çok ilgilendi gerçekten korkumda olmamıştı pek ne olduğunu anlamadan doğumda oldu bitmisti şükür inşallah yine aynı şekilde memnun ayrılırım 🥰
annelinkoo Sencemeny inşAllah sağsalim kucağınıza alırsınız. 😊 dr hangisiydi peki ? Nöbetçi olanlar bakıyo ya 😓
Adile_dmr Zeynep0332 çok güzel açıklamışsın teşekkür ederim ben de gönül hanımı duymuştum ona gitmeyi düşünüyorum normalde başka bir ilde yaşıyorum son 2 ay memlekete gideceğim doğumu da meddemde yapmayı düşünüyorum doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum🤗🥰