Sevgikaya1525 Edali87 hahah bizim yaklaşıyor hem korkular hem doğum ücretleri😂ben 20+3 teym 😂hem o nasıl doğacak diye korkuyorum hemde fiyatları duydukça dudak ısırıyorum😂canım diyarbakırım şuan diyarbakırdaym ailemde ya özel hastaneye gittim doğumu sordum sezeryan 1800 dedi😂biz ise 10000 ödüyoruz
Feyzacbn Diyarbakır Memorial hastanesi 5600, muayene, nts tahliller doğum, doğumm sonrası oda ücreti, doğumdan sonraki ilk muayene dahil 🌸
Gamzeyigitcesur 35duygu34 ben 28 haftadan beri gidiyorum şuan 35 deyim alıyorlar ama sınırlı kişi internetten rândevu alman gerekiyor tam 6 da açılıyo randevu alıp gidebilirsin daha sonra doktor sana içerden randevu veriyo sistem guzel yani
Sevgikaya1525 35duygu34 35duygu34 hiç biri düzgün ilgilenmiyor son olark tülay şahbalı deniyecem olmazsa😂kendi bebeğmi içimde büyütecem
35duygu34 Sevgikaya1525 hahahaah 😂😂 bende son olarak bı doktora daha gıtcem bakalım inşallah ıyıdır ya bıktım artık🥴
Hilal_cskn38 -Kbra8- bende kayserı acıbademde doğum yapacağım Allah izin verirse kontrellerimde oraya gidiyorum
Smyrna_35 Sevgikaya1525 canım Avrupa Tıp hastanesini asla tavsiye etmemm bende tavsiye uzerine gittim ama beş oara etmiyor fiyatlari çok ucuz ve ucuz oldugu için sanirim ilgi alaka berbat yetmezmis gibi insanlari korkutuyorlar bize bebekte kis oldugunu icerden sivi alinmasini ve belki bebegimizi kaybedicegimizi söyledi şuan o hastane ve doktorla davalığız Asla Tavsiye Etmem Alsancakta özel bir muaynane ye gidiyorum şimdi ćok memnunum ve Allah’a çok şükür çocuğum Gayet sağlıklıymış tamamen doktorun bilgisizligi eger gitmek istersen gönül rahatlığıyla dr şerife dikayak’a görün derim dogum icin 3300 tl muayne parasi 250 tl ama bir sefer verip diger sefer vermiyosun ücret ☺️
Sindarbozkurt Sevgikaya1525 yarin gidicem kontrole 2 yil oldu dogum yapali 4 ü gececegini sanmiyorum muayenesi 65 lira
biyologelif Sağlık sektörüme bak maşallah ne paralar dönüyor. Ama büyükşehirlerdeki fahiş rakamlarda enteresan 10 milyardan aşağı doğum yok, küçük şehirdeki markalı bir hastanede yarı fiyat
Sonay-34 purewhitebride Kayseri’de de en 7000 denildi biz pazarlık yaptık bakalım umarım doğumda hatırlarlar
Pinar__50 MerveLtf Ben Almanya da yaşıyorum ücret alınmıyor diye biliyorum artı olarak bebeğin tüm ihtiyaçlarını verıyorlar sanırım bez hastane çıkışı gıbı ilk hamileliğim bunlarda etraftan duyduklarım 🤷🏼♀️😇
Nessliihhaann MerveLtf merhaba henüz hamileliğim yeni ama sürekli gittiğim doktorum var. Maltepe üni. Tıp fak. Hast. Ücretlerini bilmiyorum
bubuiledudu MerveLtf gecen sene 1900 den almıştım bu sene yenilerken 2500 verdim telefonla sigortam netten aldım