Banuclk MerveLtf Merve Hnm bütün Siğorta Şirketi hepsi farklı fiyat veriyor benimki Anadolu Siğortadan doğum paketi dahil içinde doktor muayenem var 10 adet acil ambulans içinde bi çok şey var hepsine 4600 TL ödedim ben
MerveLtf Banuclk şimdi baktım hamile olmamak gerekiyor doğum poliçesini dahil etmek için. Özel sağlık sigortalarının hepsi aynı sanırım beklemek gerekiyor 🤷🏻♀️ Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için 😇
juniorinannesi Tugce_g evet tamamlayıcı var, size ne kadar verdiler acaba, 2 ay önce doğum yapan arkadaşıma da farklı fiyat çıkarmışlar. Doktorla mi alakalı diye düşünüyorum. Doktorunuz kim ?
Tugce_g juniorinannesi Gülin hanım, bende anlamadım internette baktığımda farklı rakamlar var. SGK’lı 10bin dediler
Dilekcnkn Pnartekin Neden o kadar fiyat verdiler ben bahat indirimi ile 7200 anlaştım normal de 8500 zaten
Pnartekin Dilekcnkn siz nezaman fiyat aldınız serpil hanımın doğum fiyatı buymuş anlamadım çok pahalı geldi
Shnern Seyhan-Sefa07 hayır mecburi sezeryan alıyorlar zaten yine ücretsiz . Bebek ters ise sezeryan mesela bende bebek geomedi suni verdiler 3gun beklediler