Aras7676g MerveLtf merhaba bir kez acille gittim çok temiz bildiğim Dr. Yok araştırma olması iyi bu durumda devlet hastanesi daha iyi olduğunu düşünüyorum
MerveLtf Anne_Ftm maşaAllah, Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bebişinizi, hayırlı olsun tekrardan 🤗😍
juniorinannesi Tugce_g evet tamamlayıcı var, size ne kadar verdiler acaba, 2 ay önce doğum yapan arkadaşıma da farklı fiyat çıkarmışlar. Doktorla mi alakalı diye düşünüyorum. Doktorunuz kim ?
Melek1317 Zekiyecihan Tekden hastanesi Aynur simur ve Gülcan hanım var bu doktorları onerebilirim Hüma hastanesini ne için istemiyodunuz aceba
Zekiyecihan Melek1317 detaylı ultrason randevusunda sıkıntı yaşadım ve birkaç kişiden olumlu şeyler duymadım hastanenin ameliyathanesiyle ilgili
Cansuyrm35 MerveLtf biri evime çok yakın birini doktor tavsiye ediyor artık doktoru aradığımda hangisine git derse ona gidicem sanırım 😪
Nesli_bilmem Kozmooneri müberra hanıma gidiyorum ben eşimin sigortasından yararlanıyorum ekstra bir sigortam yok 🙃
Nazimmm MerveLtf Ben istambulda özel avrasya haznesine gidiyorum dr cok iyi ilgili bilgili Ben 2can hamilelik sigortası yaptırdım tüm testler kontroller doğum içinde 5bin tl yoksa 10bini geçiyordu hetsey
bsr1 Hirakerem Hirakerem bende konyada yapacağım inşaallah ama medova ve başkent hst arasında kararsızm
Zlhatc bsr1 ben de baskente gidiyorum fiyat bilginiz var ki doğum için muayene ücreti 200 ama doğumu hic konuşmadık
Balbademinannesi Canseltkl merhaba devlette hangi doktora gidiyorsunuz ben şuan tatvan cana gidiyorum ama çok memnun değilim.
Kubrapoyraz Haydinn hamza bahat çok memnunun kullandıgı cihazlar falan hepsi gayet iyi bide hamza bey orda baya eski bi doktor aynı zamanda hastaneninde sahibi