endobeybi Acıbadem Altunizade. Doktorum Alle Klinik’ten, hastane normal doğum için 6000, sezaryen için 9000 alıyor (Anadolu Sigorta için fiyatı bu). Doktorunkini henüz öğrenmedim. Hastaneyi ya da doktoru özel sağlık sigortam karşılayacak
Sevgikaya1525 35duygu34 hadi ya ben çok korkuyorum ya 140 günüm var ama 🙈hep rüyalarda doğum yaptığımı görüyorum uyanıp aa ne ksdar rahat doğurdum norml yapcm diorum😂bi saat sonra vazgeçtim sezeryan diorm ya da içimde büyüsün diorm
Faziletsolak Ayssunn doktorunuzdan memnun musunuz bende burcu hanıma gitmek istedim fakat çok yoğun olunca Tuğba hanımı düşündüm
Betul-yilmaz12 Enesazra ücretli oluyor mu bir de biliyor musun epidural doğum oluyor mu orada? Ben oraya gidiyorum ama soramadım bir türlü fırsat olmadı?
ezgikptngl senem1234 ben halenur bozdağa gidiyorum yani daha bir kere gittim ama memnun kaldım devam edicem inş ☺️
Pelin45 Ayse5e canım ben ilk bebegimde grandmedicale gittim ikili taramadan başka hiç birşey yapmadı herşey çok güzel dedi doktorum çocuk doğdu etti 12 gün sonra kaybettim Denizli’ye sevk etti bizi orada kaybettim çocuğun aourt damarının tıkalı olduğunu soylediler
Pelin45 Pelin45 şimdide nirmakde Manisa şehir Hastanesi’ne gidiyordum tabi ilki aourt damarından kaybettigim için bundada aynı daralmayi gördüler detayli da İzmir tepecige sevk etti onlar hiç birşey gormedi şuan özel yazane çocuk kardiyolojisine gittim oda hiç birşey olmadığını söyledi ama benim kafam karıştı o yüzden büyük yer olsun istedim bida kuvez sıkıntısı yaşamak istemiyorum
Kozmooneri Nesli_bilmem Normal dogumdu aldığım fiyat ama her sigorta ile anlasmalari baska sanirim😊 Bir de siz sorun derim. Hangi doktora gidiyorsunuz?
Nesli_bilmem Kozmooneri müberra hanıma gidiyorum ben eşimin sigortasından yararlanıyorum ekstra bir sigortam yok 🙃