bubuiledudu Ay-12 hamile kalmadan bi yıl önce yaptırılıyor gecen sene 1800 ödedim bu sene 2500 daha yeni hamileyim
Tgbtnc46 Marry_59 anladım, çok teşekkürler. Ben hastane bünyesinden almıştım demekki o yüzden fiyat farkı var.
Duyguogunc Metekol01 Bende metro hastanesi düşünüyorum doktorunuzdan memnun musunuz ? Ve sezeryen mı düşünüyorsunuz normal mi ?
Metekol01 Duyguogunc doktorumdan çok memnunum benim diğer doğumlarım sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak doktorum Mehmet yıldırım mükemmel bir doktor kesinlikle tavsiye ederim 🥰🥰
Duyguogunc Nimet16 Bende eşimin görevi dolayısıyla Kıbrıs’ta yaşıyorum ama doğumu Adana’da yapacağım Allah izin verirse memnunmusunuz doktorunuzdan ve kaç haftalık hamilesiniz acaba ?
Nimet16 Duyguogunc 11. Haftamdayım ben de şuan diyarbakırdayım bir ay içinde tayinciyiz annemin orda doğum yaparım diyorum memnunum ya yıllardır gittiğim hastane ve ilgiside iyi doktorun burdada memorial a gidiyorum bakalım hayırlısı
nurokur Merve29 merhaba Merve hanım. Muayene ücreti 280 tl civarı diye hatırlıyorum. Baro indirimini ile 200 tl veriyoruz. ☺️ Malesef doğum ücretini konuşmadık henüz
Merve29 nurokur teşekkür ederim hayırlısı ile sağlıkla kucağınıza alınız inşAllah kaçıncı haftadasınız
Emelingoo Eskişehir Anadolu Hastanesi dogum ücreti 4 bin küsur diye biliyorum. Ama ben muayeneler+testler+diyetisyen+psikiyatri+dogum şeklinde paket program sigorta yaptırdım 10 bin. Muayene ucretlerini falan da hesapladigimda 10 bini buluyordu. Sigorta isine niye girdik hala bilmiyorum. Hamile kalmadan once yaptirmis olsam 3400 tl ye gelecekti hepsi.
Mues20 Nurayademir merhaba ben denizli denipol hastanesi hasan talet satogluna gidiyorum cok da memnunum arkadaslarimin hepsi onda doğum yaptı.Gata da gorev yapmis bilgili ayni zamanda hoş sohbetli güleryüzlü bir doktor tavsiye ederim😊
Pelin45 Htc_yldr2728 canım ben 37+5 günlük oldum Çarşamba günü gideceğim kontrole Halil Gürsoy Palaya doğum günü verir artık
Pelin45 MinikEkran Allhim yardımcımız olsun canım valla bu pandemide çok zor ama hayırlısı ne ise o olsun Çarşamba günü soracağım bende tek kişilik odalar var mi
Esbebeginannesi Nurr-mom ben de bilmiyorum pek memnun görünmüyor oraya gidenler. Benim evime cok yakin hastane o yuzden ani bir durumda Diyarbakıra vs gitmeye ugrasmaktansa dibimdeki hastaneye giderim 5 dk da mantigi var bende
EniseeM gmzz- bende aslen Muşlu değilim, şifaya 1 kere gittim sonrasında genelde devlete gidiyorum Özge hocaya. Ahmet beyi de duymuştum ama, doğum için daha erken 10.haftamıza yeni girdik, doğuma kadar bakalım nasıl olacak 😊
ZeynepveMehmet 2cocuklu-anne gebeliğimin başında şu anki Dr uma randevu bulamamıştım. Anadolu da Safiye gence randevu aldım 2 kere gittim. Hiç ama hiç memnun kalmadım. Zaten çaresizlikten gitmiştim. Hastane için birşey diyemem. Anadolu da özge hanıma çok iyi diyorlar. Kendi Dr umdan memnunum ama ücreti çok fazla. Hatta doğumevinde mi doğum yapsam diye düşünüyorum bu aralar. Doğuma 24 gün kaldı ☺️ siz hangi hastaneye gidiyorsunuz?