yildizz13 gzmsnmz inşallah hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucaginiza alırsınız 🙏 bende jimer de muayene oluyorum. Hangi doktor acaba?
gzmsnmz Busra1993 yildizz13 Rabia Nizam doktorum, ilk başladığımızda jimerdeydi kendi yerine geçti sonrasında
Hfz_bll Hirakerem bende konyadayım yorumlara bakıyorumda dudağım uçukladı resmen biz nekadara yaptırıcaz hiç konuşmadık 25 haftalığız muayenemiz 350 doğum kaç olur bilmiyorum 😳
Hatcikk17 42_ummuhan merhabalar bende Gaziantepteyim tammede gidiyorum İbrahim çavuşoğluna siz hangi doktora gidiyorsunuz
Ayfs Ayssunn bende oraya gidiyorum bana normal 2600 , sezeryan 3800, keyfi sezeryan 6900 olduğunu söylemişti. Siz hangi doktora gidiyorsunuz.
Ayssunn Ayfs Tuğba kılık doktoruna gidiyorum belki de zamlı fiyat mı söylediler acaba ben 4 haftalık gebeyken aramışım 2 buçuk ay önce
magnolia_ MerveLtf istanbul çamlıca medipol henüz ne kadara doğuracağım belli deği normal 1700 mecburi sezaryen 2900 isteğe bağlı sezaryen 5200
Dry_Cngz MerveLtf çatalca da oturuyorum, silivri anadolu hastanesinde dogum yapicam insallah 3900 normal veya sezeryan ayni fiyat 😊
MihrimahBaybars Dry_Cngz doktorunuz kim acaba. Emine hanım çok iyi diye 2 kez muayene oldum ama öneri almak isterim
Gamzeyigitcesur 35duygu34 ben 28 haftadan beri gidiyorum şuan 35 deyim alıyorlar ama sınırlı kişi internetten rândevu alman gerekiyor tam 6 da açılıyo randevu alıp gidebilirsin daha sonra doktor sana içerden randevu veriyo sistem guzel yani
AhahHbzhz 35duygu34 canım izmirde kordonda muane ediyo doktor mete bey yarim saatten az ilgilenmedi hiç muanesi 90 tl doğumu sada ile anlaşmalı orda yapiyo 3.500 çok iyi bi doktor kızımda da ona gitmiştim tavsiye ederim
Sevgikaya1525 35duygu34 35duygu34 hiç biri düzgün ilgilenmiyor son olark tülay şahbalı deniyecem olmazsa😂kendi bebeğmi içimde büyütecem
Symdmr1 Nisanurunannesi3850 hangi doktora kontrol oluyordun acaba bende hümaya gidiyorum henüz doğum için ücret sormadım
Elif95Kuzey Esbebeginannesi herkes ondan bahsediyor ama ben daha hiç görmedim bile ben Bilal beye gidiyorum
Buketkucuk MerveLtf Bursa Özel Hayat Hastanesi’ne Gonca Oğurlu Pakay hanıma gidiyorum 3450 tl doğum yapacağım inşallah💗🙏🏼
Nigar22 Buketkucuk normalmi sezeryanmi acaba?bende Naile Gökçe Akagündüze gidiyorum fakat daha dopum fiyatları hakkında bilgim yok😐
Senhak Byzadmrl aa bende ona gidiyorum memnun kaldım gerçi ben daha yeni ona gitmeye başladım ilk gitmekle rağmen gayet ilgiliydi