meraklianne1 Dilos0705 eşim emniyette anlaşması varmış eminiyetle bazı kurumlara da var bildiğim kadarıyla sizde sorun bi isterseniz
Pelin45 Htc_yldr2728 çok değişik sistem var canım ya bı gittiğin doktoru 9 ay gidemiyorum ordan başka doktora ordan başka doktora yapıyorlar zaten asistanları muayene ediyor doktorun kendisini hiç görmedim dogumada hangi doktor amaliyathanede varsa o yapıyormuş çok saçma geliyor bana bu yüzden kafalar karışıyor
Canseltkl Bebegimgeliyo Ümran hanımı bilmiyorum canm Serhat bey iyi diye biliyordum ama oda gitti birde orası pandemi hastanesi olduğu için tercih etmiyorum ben
Rozerr06 MerveLtf Selam, 4500₺ Normal doğum Ankara/Sincan Özel Koru hastanesi Op.Dr. Hüseyin Pehlivan. 😊🤍
Minigim45 Ervaceylin ben oglumu afiyette yapmıştım memnun kaldım bunuda orda düşünyorum ama şuannki. Fiyattan tam bilgim yok yine civarda en uygun olanı afiyet diye biliyorum siz erdeme gidip muane oldunuz mu oranın muane ücretini 150 diye biliyorum
Ervaceylin Minigim45 ben şuanda gittiğim doktora 6sene önce oğlum içinde gidiyordum şuanda 19haftalik hamileyim yine aynı doktoruma gidiyorum evet 140₺ muayene ücreti benim gittim doktorun
Ervaceylin Minigim45 kuzenim de afiyete lale hanıma gidiyor Lale hanım ssvd yaptığı için sormuştum doğum 6.900 dedi birde fazilet hanım var afiyette oda ssvd ma 9.500₺ dedi
Gzey123 Sevgikaya1525 çok severim canım kefir i tüketmeye çalışıyorum. Oruç tutuyorum zorlamıyo çok şükür. Bi kaç gün ara verdim sadece kendimi iyi hissetmediğimde doktor da devam edebilirsin dedi. Sen kaç haftalıksın oruç tutabiliyo musun. Tek sıkıntı iite oruç tutsamda tutmasamda su 2 litreyi biraz geçiyo içtiğim. Çünkü su midemi bulandırıyo
Sevgikaya1525 @ Gzey123 cnm benim 20 haftalık ben oruç tutamıyorum ya tetenoz aşısı oldum ramazanın ilk günü doktor kan şekerim ve tansiyonumu ölçtü kesinlikle oruç tutma dedi çok düşük bu bebeğe zrar verir dedi o yzdn eşimde bırkmadı cnm iftardan sonra.bol.bol su tüket
gmzz- EniseeM aslen muşlu değilim burada yaşıyorum. Şifa hastanesini tavsiye etmem ultrason cihazları güzel ama yenidoğan yoğun bakımı yok ilgi yok. Hastanede ise sezeryan olacaksanız Ahmet beyi tavsiye ederim.
EniseeM gmzz- bende aslen Muşlu değilim, şifaya 1 kere gittim sonrasında genelde devlete gidiyorum Özge hocaya. Ahmet beyi de duymuştum ama, doğum için daha erken 10.haftamıza yeni girdik, doğuma kadar bakalım nasıl olacak 😊
35duygu34 Sevgikaya1525 hahahaah 😂😂 bende son olarak bı doktora daha gıtcem bakalım inşallah ıyıdır ya bıktım artık🥴
Sevgikaya1525 35duygu34 aynn kuzum doğuma kadar fiyat sorcaz😂yoksa içimizde.büyütürüz ztn çok korkuyorum ya😂doğumdan
Fasulyemom ebdk Günay hanıma gidiyorum. 5500tl normal Doğum 6750tl sezaryen fiyatı verdi hasta yatış. Hatta eşimin çalıştığı kurumdan indirimi var onu bile yapmayı kabul etmediler. Anlaşılan herkese başka fiyat veriyorlar. Sizde mi aynı hastaneye gidiyorsunuz?
Smyrna_35 Sevgikaya1525 canım Avrupa Tıp hastanesini asla tavsiye etmemm bende tavsiye uzerine gittim ama beş oara etmiyor fiyatlari çok ucuz ve ucuz oldugu için sanirim ilgi alaka berbat yetmezmis gibi insanlari korkutuyorlar bize bebekte kis oldugunu icerden sivi alinmasini ve belki bebegimizi kaybedicegimizi söyledi şuan o hastane ve doktorla davalığız Asla Tavsiye Etmem Alsancakta özel bir muaynane ye gidiyorum şimdi ćok memnunum ve Allah’a çok şükür çocuğum Gayet sağlıklıymış tamamen doktorun bilgisizligi eger gitmek istersen gönül rahatlığıyla dr şerife dikayak’a görün derim dogum icin 3300 tl muayne parasi 250 tl ama bir sefer verip diger sefer vermiyosun ücret ☺️
Aysegul2210 Smyrna_35 bı sefer verip diğer sefer vermiyorsunuz nasıl yanı sadece bir defa kayıt için mi veriyorsunuz
Sevgikaya1525 Smyrna_35 alsancakta mı cnm çok uzak ya cnm norml doğum diye yakın bi yer istyrm ben gaziemirde otruyorum☺️ama düşünecem izmire gelir gelmez
Busraodem Eylul_melek hangi doktorla anlaştınız ücret hakkında konuştunuz mu bende bulutta düşünüyorum
Eylul_melek Busraodem dr Alper taştan yapacak doğumumu inşallah. Daha önce doğubeyazıttaydı. İlk doğumumu onda yaptım tayini çıktı Iğdır’a gitti . Çok iyi bir doktor gerçekten
Mrvkml busrak97 çok tatlı bir kadın ben memnun kaldım benim temmuzda dogum hayırlısı ile. senin doğum ne zaman gözüküyor
busrak97 Mrvkml Evet bende araştırdım en başından beri gidiyorum gayet tatlı. Bizimde inşallah ağustos sonu olacak nasipse. 30 Ağustos gözüküyor 🤗 22+6 olduk.
imrenkocka Zeynep0332 Merhaba meddemden memnunmuydunuz? hangi doktoru öneriyorsunuz bende oraya gidecem 2.ayımdayım daha ..
Zeynep0332 imrenkocka ayşe gönül altuncuyu önerdiler cnm..ona başladım daha yeni..öncesinde tıp takip etti..37de gidicem işte bi..sonra her hafta kontrol 👍
sibel1409 Asyaayaz1 merhaba, hangi doktora kontrole gidiyorsunuz? Hastaneden memnun musunuz? Ben de orayı düşünüyorum
mummy_mom MerveLtf istanbul.özel doktora gidiyorum.Türkiye hastanesinde doğum yapacağım.sezaryen için 6700,normal doğum için 5500 gibi bir ücret olacak sanırım.