Aslim34 Byzadmrl merhaba teşekkürler hangi hastanede kendisi acaba haftaya bir doktor bulup görünmem gerekiyor
filodib Semrem bir gece bir refakatci var. Sezaryen doğum, bebeğin ilk muayenesi işitme testi yanılmıyorsam topuk kanida var.
Gzey123 Gizmom aynn farklı söyleniyor ben de farkettim bakalım ben de sorunca ne dicek ler cvp alınca yazarım sana
Birgulkoksal İstanbul Ataşehir Memorial Dr Zeki Salar. normal 10bin sezeryan 12bin demişlerdi , çoğunu sağlık sigortası karşılayacak tahminim 2-3bin civarını biz ödeyeceğiz
Mervegnes Yaresss sanırım doktora göre değişiyor bende o hastaneye gidiyorum paket fiyatı sezeryan normal farketmeksizin 8.500
Yaresss Mervegnes 2 gün önce bi tanıdığımız doğum yaptı 4.500 tl Sadece hastane ama doktoru dışardandı
Gzey123 Sevgikaya1525 bende folbiol kullanıyorum canım 12. Haftada kestim hatta doktor devam et dedi ama ben gebe kalmadan 1 önce de kullandım folat değerimde iyi old için bıraktım başka takviye ilaç vermedi değerlerin güzel dedi bi sonraki gittiğimde vercek miş test sonucunu söylemek için sekreteri aradığında söyledi
Sevgikaya1525 Gzey123 cnm bana da bebeğin gelişi güzel gidiyor dedi vitamin yazmamıza gerk yok dedi ama ben istedim😂oysa hiç kullanmadım çnkü çok büyük haplar yutamıyorum ilaç sevmeyen biri olduğum için genlde meyve üzüm pekmezi süt ürünleri kullanıyorum iükür bebişinde benimde durumum iyi canım ben ewlendim ewlendikten 3 ay sonra folik asite başladım 6 cı ayımdahamile kaldım tabi mucizesi soğan kürüydü o yüzdn doktor hemen kesti folik asiti gerek kalmadı dedi
meraklianne1 Dilos0705 eşim emniyette anlaşması varmış eminiyetle bazı kurumlara da var bildiğim kadarıyla sizde sorun bi isterseniz