neesssli Edali87 daha önceden de sigortanız vardı herhalde doğum kapsamlıya çevirdiniz doğru mu anladım? Yoksa sıfırdan mı yaptırdınız bu sigortayı? Çünkü şuan hamileyim diye hiçbir şirket sigorta yapmıyor. Bir tek demir sigorta iki can diye bir sigorta yapıyor o da benim hastanemi kapsamıyor🤷🏻♀️
Edali87 neesssli hayir suan hamile iken sonpo yapılır bu1 2.si benim alianze tamamlayıcı sigorta vardi ama o gebelikte devre dışı kalıyor kadin doğumda. Yani sen suan direkt sompo dogum paketi yapabilirsin
aslihanerogl MerveLtf KKTC yakın doğu üniverstesi hastanesi normale 4500 bin dediler ve doğum sırasında vakum fln kullanırsa 1000 tl de ona istiyorlar sezeryan 5000 tl. Sezeryan olacam temmuzda yani 5000 tl ye doğum yapmış oluyorum
Yarennn01_ Havva O hastanedeki doktorlardan birisi yapmicak doğumumu dışardan kendim doğumum için doktor getireceğim için o fiyat
Havva Yarennn01_ benim de doktorum dışardan gelecek canım sadece doğumu orada planladık gidip görüşmek lazım
Sinem_123 Asyaayaz1 benim dr sa o hastaneye geciş yaptı bende orsa olacagımm.Daha önce hic gitmedm ama
Tutkucimeen Miniktosbaa maalesef normal doğum 😔 hamile olduğumu öğrendiğimde ilk o hastaneye gittik çünki
Rana-10 Feyzacbn yaa ne güzel 😊gerçekten doktorun rahatlatması çok önemli . ben de Mardin’den gelmeyi düşünüyorum burda pek iyi kadın doğumcu yok Dicle Memorialda Yunus Çavuş hocanın da adını duydum bakalım artık
Esbebeginannesi Miniklerinogretmeni merhaba. Neden acaba. Hastane ile ilgili sıkıntılariniz mi oldu acaba. Evimin yaninda oldugu icin mecburen gidiyorum o hastaneye yakinlarda baska ozel hastane yok maalesef
Miniklerinogretmeni Esbebeginannesi evet canım bana da çok yakın ben de senin gibi düşündüm başta ama kimin ağzını açsak kan kusuyor ve orada çalışan arkadaşlarım velilerim var onlar bile dile getiriyor Mardin in yerlisi gitmez zaten ilçededirler bilmeyenler gelir diyorlar güya özel diye. Devlet hastanesine git eminim daha iyi park hastanesi gerekli gereksiz tüm tahlilleri istiyor sırf para odaklı müşteri gibi baktıkları için
Mandalina91 MerveLtf normal doğum 1 gece , sezeryanda 2 gece. Ücretin içerisine bebeğin aşıları, kontrolleri (kaç seferlik bilmiyorum) , anne bakım paketi, annenin ilk kontrolleri, hoşgeldin hediyelikleri , şerbet ve özel lohusa yemeği varmış
MerveLtf Mandalina91 siz ne kadarlık hamilesiniz. Ben daha 2,5 aylığım. Ne zaman almam gerekir böyle bi paketi
ege_ayaz_mom MerveLtf gaziantepteyim iki doğum yaptım üçüncüye hamileyim ilk oğlumu 2017de özel yaşam hastahanesinde hakan yazda sezeryan ile 850 tlya doğum yaptım ikinci oğlumu 2019da mücahitler Hastanesi’nde devlet hastanesi olduğu için ücretsiz doğum yaptım ve şimdide daha 6+4 günlük hamileyim doktora gitmedim bayramdan sonra Özel akademi Hastanesi’ne Aysun hanıma gitmeyi ve orada doğum yapmayı düşünüyorum Allah’tan bişey olmazsa 🥰🥰
annelinkoo Senatuna71 ewet canım hep ona göründüm ben de 2300 diye biliyorum ama bu sene mi fiyatta artış werdiler acaba doğum olunca anlıcaz artık 🤷🏼♀️