YelizAtilla mercimeginannesi21 ben tuba nadide yılmaza gidiyorum bende doğumu orda yapıcam inşallah ama fiyatları çık değişken doktordan doktora değişiyor ☺️
MerveLtf Toprak-Irmak kesinlikle, karar veremediğim için de yakın hastaneleri değerlendirmiş oluyorum böylece 😇🙃
Nrgl_cntrk MerveLtf Kocaeli Körfez özel Körfez Marmara hastanesi geçen ekim ayında 3250 TL ye doğum yaptım bu sene 3500 olmuş
Annesininkuzusu01 Mugegem Bilgim yok o konuda ben Trabzondayım memleketim Mersin, doğum için gelicem Mersine
Ayssunn Beyzamom normal iyi bir kadın genç zaten daha yeniyim gerçi , Şansa üst komşu da aynı doktora doğum yapmış çok memnun ve hayran olduğunu söyledi
Metekol01 Duyguogunc var tabiki 😍 metro hastanesi Mehmet yıldırım 2500 sezeryan normal doğum epidural normal doğum (prenses ) 3000
Duyguogunc Metekol01 Bende metro hastanesi düşünüyorum doktorunuzdan memnun musunuz ? Ve sezeryen mı düşünüyorsunuz normal mi ?
hazaltolga1 htcsrtymc doktorunuz kim acaba biri 7.500 yazmış medicanayı bende 6500 falan biliyordum yeni mi görüştünüz
htcsrtymc hazaltolga1 doktorum Okan Özden. Eşime doğru mu hatırlıyorum görüştüğümüz fiyatı dedim 7.000 lira dendi dedi ben karıştırmışım afedersiniz🙈 bi de epidural eklenirse muhtemelen 8.000 lirayı bulacaktır
Senatuna71 annelinkoo canım benimde 2500 diye biliyorum tam fiyat almadık daha Seval hocayı yeni duydum yani isim olarak bilmiyordum nasıl bir doktor bilmiyorum sürekli ona mı göründün sen
annelinkoo Senatuna71 ewet canım hep ona göründüm ben de 2300 diye biliyorum ama bu sene mi fiyatta artış werdiler acaba doğum olunca anlıcaz artık 🤷🏼♀️
Mervekaradag Canan123 Doç.Dr.Yunus Aydın muayene ücreti biraz fazla benim ilk gebeliğim, alaninda cok iyi oldugunu duydugumuz icin tercih ettik.
Mervekaradag Nurayademir Doç.Dr.Yunus Aydın muayene ücreti biraz pahalı,kendisi gayet güler yüzlü. benim ilk gebeligim, isinin ehli oldugunu duydugumuz icin onu tercih ettik.