Tubitarlac Yani şurdaki postta hastane ve doğum ücretleri yazın demiş siz sohbet oluşturmuşsunuz boşu boşuna gereksiz şekilde arkadaşlar posta uygun mu davransansak daha iyi olmaz mı 🤣🤣
Canseltkl Lotte92 Bitlis devlet hastanesinde Gökhan bey var çok iyi bi doktor genelde herkes onu tercih ediyor sende ona görün istersen
Sibellix Selcan- merhaba bende o hastaneye gıdıyorum sızden duydum su an fıyatını hangı dr.gıdıyorsunuz
Selcan- Sibellix merhaba dr mustafa ozbek. Her doktorun fiyati farkliyms ama blginz olsn . Siz hangi dr gdyorsnz?
Toprak-Irmak MerveLtf istanbul kagıthane özel derindere hastanesi ilk cocugumuda orada dogum yapmıştım 4 sene olacak 2300 dü şimdi sezeryan 5000 oldu ikincisine de oraya gidiyorum hayırlısıyla dogsunlar inş 🤲🤲🧿🧿❣️❣️
MerveLtf Toprak-Irmak baya yakınız seninle canım 😀 memnun musun ilgililer mi hastane genel olarak nasıl
hilaly0063 MerveLtf hayır özel bir kliniğe gidiyorum anlara eryaman da ordan aldım 3 hastane seçeceğiz sundular koru hastanesi medicana Ortadoğu hastanesi bende medicana sectim coronadan dolayı
Toprak-Irmak MerveLtf aaa ne güzel memnunum eski dr um gitti ancak şimdiki de iyi begeniyorum bakalım sen nereye gidiyorsun ?
Eylemmm1655 Betulnebiazizoglu ben bursa hayat hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum canim bana sendika indirimli 2800 tl normla de sezeryan da aynı fiyat
Nesliko Eylemmm1655 hayat hastanesinde hangi doktora gidiyorsun bende doktor arayışındayım memnun sun.?
Goxun Babybump çok anormal bir rakam doğum için o paraya 4 anne daha doğum yapar bence daha uygun bir yer araştırın işinize karışmak gibi olmasın tabi yinede siz bilirsiniz ama bu devirde yazık günah yani🙈