Ilkgozagrimiz Gzmhkn bende bilmiyorum net olan tek isim esimin babasinin adi yanina bi isim daha dusunuyoruz
Fatmafatma Gzmhkn benim oglusumun adini mehmet aras koyduk insallah hayrlisi ile dogarda adiyla yasar diye bekliyoruzz 3 haftamiz kaldi kavusmayada🙏
snagkts istanbulluanne sizin oglunuzun adidami uzay 😍 suan bende sasirdim herkes uzay ismini duyunca cok sasiriyo ama bence cok guzel bi isim💙
istanbulluanne snagkts Aynen kismet olursa canm Uzay Sarp olucak bizimkide 😊 basta bizimde garipsediler satürn falan diye dalga gectiler smdi babaanne bile uzay nasl diyor 😀
snagkts istanbulluanne ayni seyleri bende yasadim ilk duyduklarinda ama hep icimden uzay gecti baska isimlere bakmadim bile 😊 anlami vs hic onemi yok saglikla sihatle kucagimiza alalimla 💙🙏🏼
istanbulluanne snagkts Ben daha bekarken diyordum bi oğlum olursa adi Uzay olcak diye insalh Allah kucağımiza almayida nasip eder 🙏🙏
deleytedmom257 Benim 9 yaşında kızım var adı eylül.kendisine bıraktık kardeşinin ismini sen koy diye.kendi ismine uygun olarak eymen koyacağız oğlumuzun ismini ablası beğendi.kuran da da anlamı güzel bir isim. 😊