[silindi] Arkadaşlar iyi akşamlar . Bir sorum olacaktı pazar günü yani ayın 2 si adet tarihim . Olmaz ise ayın 4 nde kan versem hamilelik belli olur mu ? Birde geç döllenme olsa bile çıkar mı yinede 🙏
Ozgecomelek [silindi] hamileysen kanda çıkar canım hatta gebelik testinde bile çıkar fakat geç döllenme olursa hemen çıkmaz kan bile versen belli bı sure beklemen lazım görmek için
dakpinar- [silindi] [silindi] 26 nisan adet tarihimdi gecıkınce 29 nisanda idrar ve kanda çıktı hamileyim , sizin de çıkar 🥰
[silindi] Ozgecomelek anladım canım. 10 gün gecse çıkar mı peki bilgin var mı. Yani 10 gün durabilirsem tabi 🙈🌼
[silindi] dakpinar- yaa inşallah canım 2 günü zor geciricem inşallah hemen çıkar geç döllenme falan olmaz da öğrenirim🙏 hayırlı olsun sizinde bebisiniz saglikcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🙏
Ozgecomelek [silindi] canım geç döllenmede 20 gün sonra bile çıkan oluyor sen bence test yap gecikirse sonra kan ver hala adet olmazsan tekrar kan verirsin bu şekilde takip etmen lazım
[silindi] Betfer inslalah canım teşekkür ederim 🙏 hayırlı olsun sizinde bebisiniz saglikcakla kucağına alırsın inşallah 🙏
dakpinar- [silindi] Allah razı olsun kuzum darısı size , 10 gün beklemenize gerek yok 2 ,3 gün bekleyın bence öğrenirsınız ♥️♥️
[silindi] Serappp14 bende o zaman 2 . Gün hem kan hem idrar yaparsam yeni de olsa kan değerine yansır idrarda da silik te olsa çıkar o zaman inşallah varsa tabi 🙏🌼 hayırlı olsun canım seninde
[silindi] Aslhn18 ay bu cevabı da beklemiyordum heyecan yaptım bı an 😀sürekli negatif gördüğüm için cesaret edebilirsem yaparım bugün seve seve 🙈😌
[silindi] Ozgecomelek o zaman pazar günü test yapayım . Canım negatif olursa doktorumla irtibata gecicem ve adet getirici ilaç kullanmaya baslicam bu ay tüp filmi çekilip aşılama yada tüp bebek olacak . Bende şimdi ne zaman kesin sonux alırsam o zaman test yapmak istiyorum . Bu ay da değişik belirtilerim var ondan şüpheleniyorum