Ozge1123 Arkadaşlar şimdi randevulara biz gidebiliyoruz ama önceki yasaklar gibi yanımızda birinin olmasına izin veriyorlar mı bide izin belgesine gerek var mı acaba
Mom54544 Ozge1123 Ben sorduğumda 155 ve hastaneye MHRS randevumu gösterip gelsek diye olur sıkıntı olmaz dediler
Ebruycll Ozge1123 hiç bisey gerekli değil yakınınla gidebilirsin sadece randevunu al bugun benim randevum vardı eşimle gittim herhangi bir sorun olmadı
Omerhatice Ozge1123 yakininla gidebiliyorsun canim Benimde 5 mayıs çarşamba günü randevum var nasipse eşimle gidicem. Bana hastaneden bi mesaj attılar randevu bilgisi yazan, o mesajla gelebilirsiniz başka bir şeye gerek yok dediler.
Hilall35 Omerhatice bende perşembe günü ayrintiliua gidicem ama randevusuz gidiyorum tanıdık sayesinde izim belgesi veya randevu mesajım yok nasil yapabilirim
Omerhatice Hilall35 herhangi belli eden bisey almanızı öneririm Allah korusun bi takilsaniz tanıdık tarafından randevu aldım falan dinlemezler Arayın en azından bi SMS yada bi belge isteyebilirsiniz direk veriyorlar zaten 😊
Cevirmenannee Ozge1123 ben bugün taksi çağırıp gittim dönüşte de eşim alıp eve getirdi bi sıkıntı yaşamadım
Nurs27 Ben son haftalarda olduğum için randevu bulamiyorm çok dolu sabah erkenden gidip sıra alıyorum yani polis çevirse nasıl anlatabilirim bunu 🤔
Ceyo93 Pazar günü 40 hafta oluyorum pazartesi randevum var zaten eşin ya da yakınının yanında olmaması saçma olur hele hamilelikte ve son zamanda
Aybigen Ozge1123 biz bugün gittik eşim ve oğlum beraberdik. Sadece telefona gelen randevu msjini gösterdik. Sıkıntı olmadı. Pazartesi doğum olacak onun içinde doktordan doğum olacağına dair bı rapor aldık.