Ates21 Bloggeranne_93 27+1 haftadayim 7 kilo almışım çok da dikkat ediyorum ama yinede kilo almaya devam ediyorum 🤦
Nilll123aa 18.haftamdayım başlarda 5 kilo verdiğim için hamile kalmadan önceki kiloma hala dönemedim 3 kiloyu geri aldım
AzraninAnnesi08 En çok ben almışım aranızda sanırım😂 33+5teyim 16 kilo aldım.ama hamilelik öncesi 52 kilo olduğum için çok sıkıntılı durmadı 68 kilo.inşallah doğuma kadar 70 i geçmem diye umut ediyorum😦😁
Omerhatice Bloggeranne_93 31 haftaligiz ve 8 kilo almışım iştahım çok açık normaldir bu kadar almam şaşırmadım kendime 🤭 oğlumda 12.5 ile tamamlamıştım ama bunra sanırım 14 15 i bulurum gibi geliyor 🤣
Hilalbyz 20.haftadayim 6 kg aldim, iştahin çokta açik degil nasil bu kadar aliyorum hayret ediyorum, sabahlari elim yüzümde çok sişlikler oluyor ödem topladim bence , yada gebelik şekeri mi var ki sizce ? 😷
BRUTAL-BETTY Hcrlyla tabiki de 🙈 ben hamile kaldığım günden beri kan ilacı kullanıyorum kanım 7.5 serumla takviye alıyorum
Busebse BRUTAL-BETTY bunu bilmiyordum benim kan degerim de 9 doktor kan ilaci verdi ama pekmez vs tuketiyorum ilsc kullanmak istemedigim icin bu gidisle banada kan takacak😏
Eslina_000 Bloggeranne_93 ilkinde 20 kilo aldım şimdi 35 haftalığım 16 kilo almışım herhalde 20 olur…