Cilekkz-22 hey Allahım kusura bakma canım ama zaten hamilelik hallerim var,öte yandan sıcak ve mide bulantım var. Tüm bunlara rağmen saatlerdir sana yardımcı olmaya çalışıyorum.
Bu deterjan nasıldır diye sordun takip ettiğim sayfa önermiyor ama sen bilirsin dedim. O zaman bu nasıl acaba diye sordun ,listede var kullanıp kullanmamak senin kararın dedim. Sen bilirsin deyip durma kararsızım dedin. Ben de yardımcı olmak adına tecrübemi paylaştım. İçeriğinin temiz olduğunu ne biliyorsun yapılırken gördün mü dedin. Yine sabırla cevap vermeye çalıştım.sürekli her söylediğime muhalefet ediyorsan sen benden daha iyi biliyorsun demektir. O zaman bana neden soruyorsun. Üstüne bir de reklamcı mısın falan diye soruyorsun. Yazdıklarımı kim okusa asla reklam olduğunu düşünmez. İçinde bir gram ısrar barındırmıyor söylediklerim. Sadece tecrübemi paylaştım diye ısrarcı oldum. Nitekim reklam öyle yapılmaz. Bunu bile düşünemiyorsun.
Vallahi iyilik yaramıyor.Ne kullanırsan kullan bebeğini sen düşünmüyorsan ben mi düşünecem. Yeter ki bana yaptığın gibi insanları darlama. Hem darlıyorsun hem de çok ısrarcısın diyorsun.
Problemini çözemedim. Allah yardımcın olsun 🙏