d1l2k Elif0601 teşekkür ederim malum pandemiden dolayı göz polikliniklerinin çoğu kapalı olduğu için reçete almak sıkıntı ondan dolayı merak ettim
fatmacos d1l2k lens market 1 defa aldım ama çok memnun kaldım bittiler tejrar almam lazım ama daha almadım
Gozdealpu zeynepemiromer lens üzerinde yazı olması gayet normal. Ben optik mağazasından alıyorum ve yazı oluyor hepsinde.
zeynepemiromer Gozdealpu sürekli batma hissi yanma hissi oluyor labella kullandım solotica kullandım hepsin de mi batma olur 8 yıldır kullanıyorum ben lens ilk kez orda yaşadım bu durumu
yesilkahve d1l2k kesinlikle lensmarket, senelerdir ordan sipariş ediyorum ve tek bi sorun yaşamadım. Çoğu yerden de daha uygun 💜
d1l2k yesilkahve bende yıllardır ordan alıyorum ama air optix astigmata de birden fiyat artışı olduğu icin diğer sitelerde de öyle mi acaba diye bir arayışa geçtim ama sanırım genel olarak bir artış söz konusu
Gozdealpu zeynepemiromer ben Alkon markasına geçtikten sonra rahatladım. Günlük lens alıyorum ben. Sabah tak akşam at. Bazen gözlüğümü unuttuğum zaman 2-3 gün taktığım oluyor sıkıntısız.
yesilkahve d1l2k evet eşimde air optik marka kullanıyor, dediğiniz gibi fiyatları arttı. Ama yine çoğu yere göre daha uygun sitede
d1l2k yesilkahve sanırım yine ordan devam edeceğim en azından önceden yapmış olduğumdan güvenerek sipariş ederim
Gozdealpu zeynepemiromer 4 kutuyu 500 e almıştım. Aylıklar çok rahatsız ediyor gözüm kabul etmiyor artık.
zeynepemiromer Gozdealpu evet ya benim de öyle ve senelerdir de aylık kullanıyorum birde günlük kullanayım deneyeyim