bireylulmeselesii Arkadaşlar regl dönemine 3 gün kala 2 ayrı marka test yaptım biri silik çizgi çok hafif şekilde ama görünür , diğer markada hiç yok. Yasayan var mı bu şekilde olunca nasıl sonuçlandı acaba ??
bireylulmeselesii bireylulmeselesii tanya25 hayır henüz denemedim. Daha önce bir kaybım oldu. Biraz korkuyorum aslında hayal kırıklığı olur diye. Korkumdan kan testi de veremedim adet günümü bekliyorum ama o silik çizgi de kafamı çok karıştırdı . Düşünmeden duramıyorum. Yasayan varsa belki biraz yönlendirilmiş olurum diye düşündüm 😑
tanya25 bireylulmeselesii İnşallah gönlünüzde ki olur 🙏 İkinci çizgi hemen çıktıysa gebelik olabilir :) diğerini de hemen ardına yapmadıysanız sıvı tüketiminiz fazla olduysa o sebeple negatif olabilir.
bireylulmeselesii tanya25 ikinci çizgi hemen çıktı 5 dk olmadan. Aslında bikac saat sonra diğer testi yaptım sıvı tükettim o arada iftar sonrası diye. Onda hiç çizgi çıkmadı inşallah öyledir 🙏🙏🥰
Whitman bireylulmeselesii nasil oldun canim benimki de hep silik cizgi korkma 43,84 cikti benimde gec dollenmistir korkma