greybrde Newwmomm eksiklerini aldıysan tamsa hazırla 30. Haftadan sonda ne olacağı belli olmuyor çünkü
zakdenizzz Newwmomm ilk hamileliğim de 30.haftada bitmişti herşey. Şuan ikinci hamileliğim 30.haftadayım ve hiç birşeyim hazır değil 😂🤷🏻♀️
Mumyy Newwmomm 30larin başında hazirlamak en iyisi benim her şeyim hazır 29 haftalığınz sadece yerlestirme kaldı haftaya tamamlayacagim oğlum 36 da gelmişti ne olur ne olmaz
Miskokulum35 34 haftalık olduk 32.haftada hazırladım herşeyi. Çünkü ilerleyen zamanlarda çok zor oluyor yıkamak ütülemek
mothers_baby2021 Ben 28+3 günlük olduk .Henğz odası yok . Pazartesi günü Siparişi vermeye gidecektik yasaktan dolayı kaldı maalesef odayı yaptıktan sonra ancak hazırlarım hiçbir kıyafeti yıkanmadı daha . 35 de ancak hazırlarım diye düşünüyorum inşallah geç kalmam ☹️
3prensesannesiii mothers_baby2021 Bir sabah kalktım ki suyum geldi ve ben 34+6 hamileydim diğer kızımda ☺️Bence daha erken hazırlayın derim ne olacağı belli olmaz
mothers_baby2021 3prensesannesiii ayyy korktum şimdi 🙈inşaallah benim kızım sabırsız davranmaz herşeyini hazırladıktan sonra gelsin 🙈38 ve 39 da😍ancak hazırlarım daha odasına karar veremedim kapanmanın bitmesi lazım sipariş veeebilmek adına düğünümde pandemiye denk geldi doğumumda öyle inşallah düğün sürecinde yaşadığım mobilya sorununu bu süreçte yaşamam
3prensesannesiii mothers_baby2021 Rabbim gönlüne göre versin canım inşallah herşeyi hazır olduktan sonra gelir bebiş ☺️Ama sen yinede hastane çantasını biran evvel hazırla gerçekten de hiç belli olmuyor 🙈benimde herşey yolundaydı erken doğum riskim bile yoktu biran da geldi minnikim ☺️
mothers_baby2021 3prensesannesiii amin inşallah hepimizin canım 🤲🏻😊 öyleyse bayramdan sonra başlıyım bende teşekkür ederim 😊