Ozgecomelek Haftadayz bizde benim de ikinci hamileliğim oğlumda 17. Haftada hissetmiştim kızımda 14. Haftada hissetmeye başladım 🌺
Ayssunn Ozgecomelek Maşallah bende 14.haftadayım fakat hissetmiyorum ilk gebeliğim diye sanırım , daha cinsiyeti bile baktırmadım gerçi 😂
Ozgecomelek Ayssunn yaaa benim ikinci hamilelik diye sanırım ilk hamileligim de bende 17. Haftada hissettim şuan da sürekli bisey hissetmiyorum gün içinde bir iki defa hissediyordum 😍
a_burcu_bur Yaa ne güzel, ben 14+4üm hiçbişey hissetmiyorum 😔 karnım falan da çıkmadı, hala hamile modunda değilim 😝😂
Elif74 milla-s evet rahatça artık hareketlerini anlıyorum çok şükür bunada rabbım yavrularımızi sağ salim. Kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah ama. Cinsiyeti de merak etmekten catliycam artık o dereceyim🤭🤭🙈
milla-s Elif74 cinsiyeti beklemek zor oluyor gerçekten. Hani başlarda insan kabulleniyor daha erken, öğrensek de daha değişebilir falan diyor ama bu haftalarda bilmemek çatlatıyor insanı. Ben ilk kızım olsun istiyordum ama oğlum olacak hayırlısıyla😅🥰
Shn16 Aslizngnkck 18 haftalık olacagız pazar günü tam. Usg ye göre biraz daha önden gidiyoruz ondan mıdır bilmem ama 17. Haftadan beri hafifce kalp atısı gibi bi his oluyor ara ars tık tık yapıyor kacıyor sanki🙈 bebegimdir diye dusunuyorum😊
Aslizngnkck Shn16 ilk başta karınca ya da tırtıl yürürmüş gibi ama ilerkeyen haftalarda kasık bölgene ufak bir tekme gibi bişeyler hissediceksin ☺️🥰
Tucee28- Shn16 bende 18haftalığım pazar günü şuan yani bende 17haftalıkken bahsettiğin gibi pıt pıt bişeler hissediyorum canım her zaman değil yattıgımda özellkle
Ayssunn a_burcu_bur bende sürekli yatıyorum çok şükür şimdiye kadar bende de hiç olmadı mide bulantısı kusma oruç da tutuyorum en baştan beri sadece son 2 gündür tansiyonum düşüyor oruçtan dolayı 🤷♀️ Zaten öğlen 3e kadar yatıyorum 😂😂😂
Elif74 milla-s benımde 8 yaşında bir. Kızım ilk öğrendiği günden beri kardeşim. Erkek olucak dıyor başka bırsey demiyor 😆
a_burcu_bur Ayssunn yaa ne güzel Allah kabul etsin 🤲 ben tutmadım, denemedim de, iki bilemedin üç saat sonraya acıkıyorum. Karnım gurul gurul 🙈 sürekli de susuyorum, dudaklarım bile kuruyo 🤷🏻♀️ bi de çalışıyorum 8-17 mesai var, istesem de uyuyamıyorum 😔
Elif74 a_burcu_bur gittim ama göstermedi kendini doktorumda bana kızma çocuğuna kız poposunu dönmüş dedı ve ogrenemdm malesef🤭
Beyza4646 Aslizngnkck bende 18 hafta oldum bugün göbek deliğimin tam altı icine doğru 4 5 saniye kadar segirdi. Çok güzel bir duyguymuş hissetmek hala şoktayım