Sumeyraa19 Ozgeeshsj kızkardeşinizin neden erken doğum yaptığı belli mi? Doktorunun tedbirli davranması ne kadar iyi olmuş. Ben doktora söyledim ama hiç bir şey demedi. İçimize de sinmiyor o yüzden bayramdan önce tekrar gidicem kontrole.
dertist Emreseyma58 hic bekleme git bende covit gecirdim doktor sakin bekleme agrin filan olursa demisti riske atma sadece iceriye girmeden covitim de yeter
Minnakkannesi Canncmm kız diyorlar ama benim oğlum 8 gün erken doğmuştu şimdi Koza hamileyim bakalım o ne zaman gelecek
Kbrarz Canncmm kizimi 37 haftalikken aldim kucagima simdi ikinci kizima hamileyim 33 haftalik olduk bakalim bu kizim kacinci hafta da dogucak😊🙏🏻
Sumeyraa19 Araz5_said4 ikisininde 41+5 de doğması tesadüf değildir herhalde. Bizim de öyle mi olur ki
Pirincveannesi Canncmm daha bugün annemle bunu konuştuk kız bebek tam vaktinde gelirmiş erkek biraz daha geç gelirmiş
Araz5_said4 Sumeyraa19 yani ilk oğlum Sumeyraa19 yani ilk oğlum 41+5 ikinci oğlum da 411 de doğdu 5 gün fark var di yani
Zeynep_ayaz Canncmm oglumu 38+5 te dogurmustum bakalim kizcem ne zaman gelicek bende merakla bekliyorum 🤷♀️😁😊
Serifesahin Emreseyma58 bende atlattım bebeğin hareketin de sıkıntı yoksa bekle. İçşn rahat etmiyorsa git .Ama sancı ağrı artık oluyor bu haftalarda
Gizem_lina05 Canncmm bence erkek cevremde hep pramatüre bebek varsa hep erkek kızlar sanki daha gec geliyor kızım 39+1 di hala gelmek iatemiyordu dönmemişti ben zaten sezeryan istiyordum aldrdım hemen
Saftorik Canncmm hiç fark etmiyor bence ben 39 da doğurdum oğluşumu arkadaşım 42 de suni sancıyla zoraki doğurdu oğlunu
zcelik Sumeyraa19 benim ilk oğlum 40, ikinci oğlum 41 haftalıkken doğdu. 3. Ye hamileyim ve kız bakalım bu kaçıncı haftada doğacak 🤷🏻♀️
Sumeyraa19 zcelik sizin farklı haftalarmış. Kız erken geliyor diye duyuyorum hrp bakalım kızınız bekleyecek mi erkenci mi🤔💐