gel_artik_bebegim aslında sorunun cevabını biliyorum ama yine de iyi şeyler duymaya ihtiyacım var kızlar salı günü regl olucam eczanede satılan ucuz testlerden yaptım bu sabah ve negatif hamile olsaydım silik de olsa çıkmaz miydi ?
NurCeren00 gel_artik_bebegim eğer erken gebelik testi almadıysan (büyük olanlar) onlar regli geciktikten 4-5 gün sonra doğru sonuç veriyor. Sizin erken gebelik testi almanız gerek. 😇
ebooss gel_artik_bebegim sanmıyorum canım. Geç döllenme olduysa özellikle. Geç döllenme olunca reglin 5 6 gün gecikince bile silik çıkıyor
Dilekcnkn gel_artik_bebegim Ben adetime 5-6 gün varken kan verdim çıktı sonra adetime 2-3 gün kaladar gebelik testi yaptım silik olarak çıkmıştı ama belliydi yani benim geç döllenme falan değil ama bazen testler yanıltıcı olabiliyor canım en iyisi her zaman kan tahlilidir ve geç döllenmeden kaynaklı idrar da henüz çıkmayabilir o yüzden her zaman kan
Mavi34 gel_artik_bebegim ben adete 4 gün kala erken testte daha belirgin ama kaset testte beli belirsiz çizgi gormustum
Mom789 Belli olmaz gec döllenme olabilir cikmayabilir ondan dolayi en garanti 3-4gun beklemen tabi cok zor bekleme sureci anlıyorum seni o yüzden en garanti kan testi oluyor ya hemen çıkıyor sonuc yarim günde
gel_artik_bebegim Mom789 bizim burda sadece pazartesileri yapılıyor kan testi ve sonucu da cuma çıkıyor cnm ya
gel_artik_bebegim ebooss yumurtlama normalde 14 te olur ya benim 17 _18 de oldu geç döllenme bu mu oluyor canım
gel_artik_bebegim Mom789 aynen ya burasi köy o yüzden testler şehir merkezine gidiyor ben yine de pazartesi kan testi yaptırıcam zaten regl olursam beklememe gerek kalmaz
bireylulmeselesii gel_artik_bebegim benim bir kaybım oldu daha önce.Adetin 3. Günü yapılan testte belli belirsiz bir silik çizgi çıkmıştı. Umudunu kaybetme
gel_artik_bebegim bireylulmeselesii benim de 1 kimyasal gebeliğim oldu bende pko var ondan emin olamıyorum pko da yumurtlama geç oluyor onda testte çıkmamis da olabilir pazartesi kan testi vericem