metehaninannesiii Hsynftm kaç haftaliksin çikolata yiyince yemek meyve yiyince hareketleniyor benim ki
[silindi] Hsynftm aynen surekli hareket halinde uykudan bile hafifse uysndiriyor şuan ama dinlesem ay hareket etmiyo mu 1 saattir falab dye biseyler yapip kulak versem asla hareket yok 😅
Mom789 Valla yalancı çıkartıyorlar hesabi bilinçli bisey yapınca gram oynamiyorlar ama hiç ummadigin anda yerlerinde durmuyorlar 😂 yani ben 2 haftadır içimde tam bir fırlama ile beraberim gram durmuyor doktora gitsem hareket etmez 😂
Dilekcnkn Mom789 Ayy bizimkiside pazartesi günü gittiğimde bir yerinde durmadı doğru dürüst yüzünü göremedik renkli bakıyordu doktorum öyle tuhaf resimleri oldu ki 😂😂 15+1′ iken hemde
Mom789 Dilekcnkn aa doktor görüntü yakalamaya çalışınca da bi sapitiyorlar doğru adam gibi bi görüntü alamiyoruz 😂 yani keşke karnımız şeffaf olsada bi görsek ne yapmaya çalışıyorlar dönüp tepinerek 😂😂
Dilekcnkn Mom789 İnan ki yani 3 oğlan annesi olucam ama çok afadersin çaki uzaylı gibi çıkmış bir an korktum doktorumda anladı dedi şu an kemik olduğu için bu şekilde o kadar tuhaf ki renklide siyah beyazken çok tatlı renklide güzelde başındaki boşluğa kadar net belliydi tabi daha küçük olduğu için 😂