Goktug78 Kizlar dogumdan once covid testi yapilcakmis galiba bi bilgisi olan varmi refakatçi alimi falan oluyomu 1 hafta sonra sezeryanla dogum yapicamda bi bilgisi olan
Ceyo93 Goktug78 acil doğuma giden arkadaşlarım var normal doğumlu onlara test yapılmadı ama sezeryanda refakatçi var dye biliyorum
Fatosbartu Goktug78 sezaryende covit testi yapılıyor canim ve refakatçi alınıyor yanına normal doğum planli olmadığı için test yapılamıyor ve gebe okulunda olmayanlara refakatçi alınmıyor
Yagmurgel2020 Bütün operasyonlar için covid testi yapılıyor neden , kadın doğum hastanesi seçmediniz 😣 şehir hastanesi biraz yopun oluyor
Goktug78 Gokalptugcee benimde ya iceri girdigimde kizi covid testine gonderdi yarin sezeryana alcam dedi ama baklm
Goktug78 Fatosbartu gebe okuluna nasil uye ilcamki seseryam olursada mi almazlar gebe okuluna uye olmasam
Umudum06 Goktug78 0 (530) 427 61 06 bu numaranım whatsabıns yazmanız gerek son adet tarıhınızı adınızı soyadınızı yasınızi kac haftalık oldugunu sız whatsapdan yazın onlar ğerı donus yapıyor benım egıtım. Mayısda baslıyor
Fatosbartu Goktug78 sezaryende alınıyor ama normal dogumda alinmiyor gebe okulu zoom üzerinden yapılıyor ve sanci çekilirken refakatçi yanına alınıyor dogum odaları tek kişilik duş TV hersey var icinde gebe okuluna katılmanızı tavsiye ederim
Serra06 Umudum06 oradaki ilgili bir hemşireye sordum boyu kısa saçları kızıl olan. Gebe okulu bilgi için dedi refakatçi ile bir alakasi yok. Sezeryanda herhangi bir skinti olmadığı sürece refakatçi veriyoruz normal doğumda vermiyoruz dedi
Esralyaemir Fatosbartu Fatoş hanım bende şehir hastanesinde yapıcam refakatçi kesin alıyorlar mı sezeryan benim
Umudum06 Serra06 Serra06 normal dogumda refakatci almalari için egitimlere katılınması gerekıyor yoksa almıyor evet katılırsa alıyor sezaryanda alıyorlar