Leylaalin Minik_kalplim_ Virüs geldi bi yere gitmedik biz hiç makyaj hiç yapmadım salı günü hamilelik cekimi vardı bi makyaj yaptım o takma kirpik o fondöten o ruj allahim bi ağırlık yaptı bi an önce çıkarmak istedim eve geldim hemen yıkadım çıkardım ohhh dedim valla eşim bile anladı bence artık makyaj yapma böyle dağ doğal daha güzel duruyorsun dedi yaparsam arada bi rimel göz altı kapaticisi hafif allık bir de ruj eşim onu fark edip bence yapma der 😂😂
Gozde939e99e Kızlar cildinizi yormayın derim bol su icin tertemiz cildiniz nefes alsın ilerde pişman olursunuz gözenekleriniz cogalır
aybarsdefne Gozde939e99e 3 gün ard Arda yaptıysam 2 gün yapmam o iki gün beslerim cildimi ama temizliğine çok özen gösteririm 🙈😂
Asyaayaz1 Minik_kalplim_ eyeliner rimel ruj sürerim Cnm diğerlerini yüzümü yormamak adına hergün sürmem nadir sürerim
Yagmurtekinn mucizemmmmmmmm bu ben 😅😅 o kadar nadir ki makyaj yaptığım anlar 😅😅 hele şu son haftalar lohusalı karılar gibi ter basıyor bırak makyajı burnum ağzım bile ağır geliyor 😅😅😅
Yasoo96 Hergun olmasa da bende yapiyorum. Disari cikamiyoruz arada bi gerekiyo bence iyi hissettiriyor 😂 esim eve geliyor iltifat ediyor hosuma gidiyor acikcasi 😚
Deniz59 Yasoo96 ben yapmayı bıraktım artık yapsamda onun için farketmiyor iltifat etmez yani🤣 makyajsız daha güzelmişim
Minik_kalplim_ Asyaayaz1 bnde sadece rimel ruj ve göz kalemi kullanırım eyeliner süremiyorum ama çok seviyorum😂
Sadece_anne Namaz kıldığım için dogru bulmuyorum. 5 vakit sil süpür yapamam.. Ki makyaj bana göre yapay ve cildi mahvediyor illeride anlayacaksınız..
Asyaayaz1 Minik_kalplim_ ilk başta bende öyleydim cnm eyelinere alışmak için o fırçalı sıvı olanlar yerine göz kalemi gibi olanları kullanabilirsin hem rahat olur hem elin alışır🌸
ecevecev21 Tüp bebek süreci, bulantılarla geçen zor bi hamilelik,düşük riski derken 8 ayda en fazla 3 kere rimel sürmüşümdür. Bende eskiden markete bile makyajsız gitmezdim ama yaşanılan süreçler etkiliyor maalesef
Bmom Minik_kalplim_ yeteneğim yok hiç makyaj konusunda beceremem yapmayi sevmem de hiç önceden üniversite okurken kullanırdım biseyler ama soğudum ugrasamiyorum hiç eşimde sevmez zaten 😂😂