Feyza-p ayin 12sinde 5mm rahim agzi ile acil serklaj oldum oyle korkuyordum ki bide odaya almak için yapılan covid testinde eşim pozitif çıktı ben negatif onda da hiç bi belirti yoktu apar topar gitti tek başıma kaldım düşünün oyle korkuyodum ki hunilesme aciklik artı rahim agzi kısalığı tek biri bile dikis sebebi hepsi vardi bende genel anesteziyle yapıldı dikis 15 dk sürmüş ayilma falan derken 45 dk sonra kendime gelmeye basladim ayrılırken adet sancısı gibi bi agri hissettim ama ben kendime gelene kadar gecti bile maç 1 saatlik ve cok hafif agri sonrasında hafif kanamalar vs ama kesinlikle sifir agri aci derken bugüne geldik şükür sakin korkmayın ilk ciste cok korktum ayağa kalkarken vs hepsinden korktum ama hepsi günlük hayatımdaki gibiydi hatta ameliyattan önce cati agrim falan vardi hepsi gecti sakin korkmayın gerçekten hemde hiç agri kesici serum falan verilmedi yani direk ağrım olmadı olursa takacaklardi gerek kalmadı darısı başınıza diyeyim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah 🙏💜