Yaprakdokumusever Arkadaşlar 2 tane sorum var; 1) Doğuma ambulansla gidebiliyo muyuz? 2) Gidebiliyosak en yakın hastaneye mi götürüyo? Ben pendikte oturuyorum zeynep kamilde doğurmak istesem taksiyle mi gitmek zorundayım?
Merveee34 Yaprakdokumusever doğuma ambulansla gidersin ama en yakım hastaneye götürür canım Zeynep kamile sanmıyorum götüreceğini .doğum hastanesine götürse bile en yakın Yakacık oraya götürür
Pambix Yaprakdokumusever Doğum zaten ha diyince olmuyor o yüzden özel araçla gitmeniz daha mantıklı.ambulans dedikleri gibi en yakın hastaneyle irtibata geçip oraya götürüyor lar
uykusuz1parol YaprakdokumuseverAmbulans sana en yakın istasyondan gelir ve en yakin hastaneye goturur seni
Cerenerb Asyaayaz1 ambulans hastahaneden gelmez ayrı noktaları vardır onların komuta merkezi yönlendirir
Merveee34 Yaprakdokumusever keske canım ama prosedür öyle iste :( aslında Kartal için de güzel diyorlar doğum için
Asyaayaz1 Yaprakdokumusever Zeynep kamil çok iyi bir hastahane özellikle riskli sorunlu vs doğumlar için kız kardeşim ve annem önce Allah’ın izniyle sonra oradaki doktorların sayesinde kurtuldu iyi bir seçim yapmışsın Cnm🌸
Yaprakdokumusever Asyaayaz1 aslında tam bi seçim yaptığım söylenemez özele gidiyorum ama zeynep kamil doğum hastanesi olduğu için tam teşekküllü o yüzden içime siniyo