Hsbsk Gamzeee89 niye alinmasin ki. Ikinci çocuk olunca herseyin gidip yenisi mi alınıyor ki.. Eger temizse sıfırinin en az yüzde elli daha ucuzsa alinir
Teacherella1 Gamzeee89 alırım gocunmam ama bu fiyata sıfır bulabilirsiniz park yatak trendyolda sunny baby la vita parl yatak 485 lira mesela kullanan birinde görmüştüm bu markayı
Minigimm0611 Gamzeee89 ben trendyoldan buldum ama henüz sipariş vermedim daha bekliyorum zaman var diye belki indirime girer.
ayseyilmazzzz6161 Gamzeee89 canım 200 liralık bişey olsa alınırdı tabiki ama 450 çok fazla biz 600 liraya maccon park beşik aldık. Trendyoldan araştır canım daha uygunları bile vardır. 400 600 arası çok rahat bulursun bunlardan. Bunu satana da 150 200 e veririsen alirim de 😂😂
nefiseee Gamzeee89 neden alınmasın alınır tabikide. Ama bence bu fiyata sıfır ürünler bulabilirsin internetten 🙃
SerpilEsra Gamzeee89 park yatagn markasi onemlimi blmyorum ben bi magazadan aldim bu fyat civari 2019da cokta memnunum hepsi kullansli bence park yataklarn markasina taklmayn bence sifir bakin derim
Pambix Gamzeee89 alırım Alicaz da 😊 ama ikinci elinde piyasasıni ve temizini araştırmak sıfır fiyatıyla karşılaştırmak gerek
Tdof26 Gamzeee89 500 TL’ye Civilden aldım yeni bak istersen https://www.civilim.com/maller-basel-keten-oyun-parki-70x110-cm-gri-ml4032-bej?gclid=EAIaIQobChMIx_ey1Nmm8AIVCuR3Ch0YQArcEAAYAiAAEgJAf_D_BwE
Gamzeee89 Tdof26 şimdi gördüm canım bunu tam bakıyordum nasıl kalitesi filan eni boyu nasıl resimde biraz küçük gibi duruo boyu
Gamyy Dolabını, yatağını alt değiştirme ünitesi, bebek arabası herseyi ikinci el aldım 💕 şuan 2.5 aylık oldu oğlum ❤️
zeytinkiz Gamzeee89 internetten bak canım benim instagram da reklam olarak bile cıkıyor par yatak diye arattır bir süre sonra reklam düşüyor zaten.