B-P-R iyi ki gitmemişsiniz cünkü muhtemelen size de ilk gün eşinizden bulaşmıştır bana da öyle oldu cünkü babanıza ailenize bulaştırırdınız bu sefer. Benim de eşim pozitif cıktı aynı gün bana yapılan test negatif çıktı zaten ilk gün temaslı kişiye yapılan test genelde hep negatif çıkar ona hiç güvenmeyin kendinizi hasta adayı olarak kabul edip herkesten uzak durun mutasyonlu virüslerin kuluçka süresi cok uzun cünkü, siz bir tek ortak banyo kullanmışsınız bizim ev dublex biz direk katları ayırdık birbirimizi aynı ortamı kullanmayı bırak görmedik bile yani sonradan bana bulaşmış olma ihtimali sıfır, bana o ilk gün bulaşmış ama kuluçkada tam 8 gün kaldı. Eşimin 8. Gününde ben tam yırttım derken bende belirtiler başladı, 10. Gün olduğunda eşim benim zsten tat koku gitmişti yüzde yüz emindim olduğuma hemen izolasyon süremiz bittiği gibi hastaneye gittik testimi olup eve geldim emindim zaten olduğuma test de nitekim pozitif cıktı. Cok hafif geçirdim belli belirsiz tat koku kaybı ve burun tıkanıklgı harici hiçbir belirtim olmadı