Mehtap6161 Bebeğim kilo alması için ne yediniz tecrübeli anneler. En cok hangi yiyecekler kilo aldiriyor👶🏻
Esma5825 Mehtap6161 doğrusu ben yemekle ilgisi olduğunu düşünmüyorum artık canım ya genetik gibi geliyor. Ben ne bulsam yedim kaşar,muz,sade soda, ceviz,dondurma ama doktor hep zayıf diyor 😐😐
eylmx21 Mehtap6161 genetik bnce cnm bnm ablam hergun muz ceviz kasarpeyniri süt flan tuketirdi ama cocuklari hep zayif dogdu.arkadasimda normal ne bulduysa yerdi okdr önem göstermezdi oglu 4 kiloya yakin dogdu
AycanFb Mehtap6161 Şahsen ben sağlıklı da sağlıksız da besleniyorum ama bebeğimin maşallahı var hep kilolu çıkıyo🤣🤣🤣
Songul88 Mehtap6161 yemeninde etkisi vardır illaki ama ben mesela oruç turamadım benle aynı haftalarda olan arkadaş oruç tuttu benim bebeğim göbek çevresi bir hafta geriyken o arkadaşın bebeği 2 hafta öndeydi 🤷♀️
uleErenTozkoparan Esma5825 aynı ben süt içmekten artı k eşim diyorki biz bir inek alsaydık daha karlıydık okadar süt içiyorum kaşar muz et yumurta ne yararlıysa ama kuzum yine zayıf yine zayıf hiç alakası oldugunu düşğnmüyorum artık son haftalardayım haftada 200/300 Alır diyorlar bizimki 100 gram alıyo doktorumda dio anne baba nasıl dogmuşsa çocukda o civarlarda geliyor istediğini ye bebek alacağını alıyo diyor
Esma5825 uleErenTozkoparan kesinlikle ya yediğim bana yarıyor resmen 😂 en son 29. Haftadaydık 1.240 gram dedi zayıf ama sağlıklı dedi şükür ki bende baktım kilo almıyor rutin yiyeceğimi yiyorum ne yapayım bende zayıf doğmuşum babası da zayıftı genlerden tamamen 😊
MelikeEvrenolu Ben 31 haftalık hamileyim dün kontrolüm vardı kızım 2.160 kg. Kendim sadece 9 kilo aldım. Exstra yaptığım bişey yok sadece kaliteli beslenmeye özen gösteriyorum. Hergün mutlaka süt ve muz tüketiyorum ve sabahları kaşar peyniri ve ceviz tüketiyorum bebeğime bunların yaradığını düşünüyorum. Bide ben aşırı meyve yiyorum mevsim meyvelerinden kızım şuan için iki hafta önde gidiyor
uleErenTozkoparan Esma5825 aynen bizde zayıfmışız ama çevredekiler insanı sinir ediyo sanki sorun bizdeymiş gibi demek senin çocukların zeyıf doguyor gibi laflar sinir ediyo insanı
uleErenTozkoparan Esma5825 ayy neyse sağlıklı olsunlarda oğlum 4yaşında hamd olaun yaşıtlarından önde doğunca aldırırz 😊
Esma5825 uleErenTozkoparan insanlara laf lazım her türlü bi yorum yapacaklar çocuk benim can benim taşıyan benim kime ne aslında 😊