Hiraa 21 haftalık gebeyim bazen bebegımın hareketlerını hıssedıyorum bazı gunde hıc hıssetmıyorum sız bu haftada nasıl hıssedıyosunuz kızlar 🥰
Cgdeem7 Hiraa bende 19 haftalık oldum ama halen bebeğimi hissetmiyorum hiç siz kaçıncı haftada hissettiniz
Vaveyla38 Hiraa aynen ben de 21 haftadayım, benim de bir haftadır kıpır kıpırdı hep, ama bugun kıpırdamadı hiç. Haftaya da detaylı ultrason var zaman geçseydi Bi an önce.
Hiraa Cgdeem7 hımm canım ben valla cok erken hıssetmeye başladım 15.haftada hıssettım erkek oldugu ıcın erken hıssedebılırsın dddı doktor sonra her hafta kuvvetlendı hareketı sımdı elimi koyunca tekmesını azıcık hıssedıylrum ama ıcımde kıpır kıpır dolanıyo ozellıkle gece ama dıger gun cok az da hıssddebılıyorum
Hiraa Cgdeem7 24.haftaya kadar normalmış hıssetmemek ılk gebelıkte zaten hemen hıssddemezmışın benımkı ıstısna benım ılk gebelık ama erken hıssettım canım normal senın durumunda yanı korkma
Reyhan- Bende 16 haftadan sınra hissetmeyr başladım özellikle çok yoruldukdan sonra yatımca kıpır kıpır maşallah😂
Hiraa Reyhan- maşallah 😀 ama orantısız olabılıyo hareketlerı herhalde bjr gun cok haretlıyse dıger gun hareketsız oluyo normal herhalde? 😍
Reyhan- Hiraa aynen basen endişelenip karnımı doktoron yaptığı gibi sallıyorum ama keyfine göre takılıyo tabi yinede😂