Gamz09 Anestezi07 bence hiç alakası yok ben 30 haftalığım şuan sürekli ekşi şeyler yedim ve oğlum olucak ve haladaha ekşi yerim
EniseeM Ye ekşiyi getir Ayşe yi, ye tatlıyı getir atlıyı demiş büyüklerimiz 😀Bakalım tutacak mı, benim canım hep ekşi çekiyor, dondurma dışında tatlıları hiç canım istemiyor. Cinsiyetimiz belli değil daha merakla bekliyoruz 😊
miracinannesi1 Anestezi07 inanmayacaksın ama ben limonları bütün bütün yiyorum günde en az 1-2 bütün limon o da yetmiyor ekşi elma yiyorum sürekli oğlum olacak 🤷
Ezgica Alakası yok hayatımda yemedigim kadar tatlı istiyo canım yiyorumda kızım olacak. Ilk hamileliğinde hiç tatlı istemedim oğlum oldu
patuli Anestezi07 21. Haftama kadar ekşi tuzlu yiyodum çikolatadan tatlıdan soğumuştum, nasipse oğlum olacak.
MerveRt Anestezi07 Asla doğru değil tatlıya çok düşkün olan ben hamile kaldıktan sonra tatlı yiyemez oldum. 36.haftadayım oğlumu bekliyorum 🥰😇
miniginannesi9 Anestezi07 ay alakası yok ya, hiç eksi istemedi canım. Hep tatlı çekti hala çekiyor tatlı. Kİziim olacak
Rabia_solmaz Anestezi07 hamileliğimin en başından beri turşu yiyorum tuzlu eksi ne varsa yiyorum ve oğlum olucak inşallah 32+4 🙏💜
Sarakgiz Anestezi07 sürekli tatlı cikolata vs yiyorum fakat kızım olacak😄 gerçi bu bende ezelden beri böyle hep tatlıya düskündüm ama bence de alakası yok🤓
Zelsonr Anestezi07 Valla canım önceden eşim geldiğinde çikolata getirmezse trip atardım, şuan dolap çikolata dolu tek birini ağzıma sürmüyorum. Canım sürekli acı ekşi ve baharatlı şeyler istiyor. Ama oğluşum olacak 😂💙 Bende tutmadı yani🙄😏
2inciannelik Anestezi07 tatlı hiç yemedim ilk gebelikte oğlum oldu . Şimdi tatlı çok yiyiroum kız diyorlar bakalım
Ayseee4238 Anestezi07 hiç alakası yok ben tatlı delisiyim normalde hamile kalınca tatlı görmek istemedim hep ekşi şeyler canım cekio kız olacak bu diyodum ama erkek cikti 🤣