Anestezi07 Çok merak ediyorum bazen doğru çıkıyor bazen yanlış siz neler yaşadınız ? Normalde tatlı yemediğim gün olmazdı hamile kaldıktan sonra tatlıdan soğudum sadece ekşi yiyorum.
Kizannesii07000 Anestezi07 limonu kabuğuyla beraber yiyorum kendime asla engel olamıyorum kızım olacak insallah bir nevi doğru gibi
aslannaz21 Anestezi07 hep eksi tuzlu seyler yedim aserdim oglum olcak ama kizimda hic bisey asermedim ne tatli ne tuzlu aserme bile olmadi
umudunannesiii Anestezi07 4 ay boyunca hiç tatlı yemedim diyebilirim hep turşu yedim ama oğlum olacak :)
MomHero2 Anestezi07 yani doğru mu bilmiyorum ama bende tatlı sever birisi olarak soğudum asla yemiyorum. Limon tuzlar yerim 😂 kız bekliyorum
slnurn Anestezi07 kesinlikle alakası yok 4 ay boyunca limon kesip yedim turşu suyu içtim oğlum olacak İnşAllah 😊
Semakacan Anestezi07 kızıma hamileyken deli gibi tatlı yerdim öyle böyle değil hep tatlı aşerirdim şimdi tatlı yiyemiyorum pek 7 hafyalığız bakalım ne olur 😂
Mucize_anne32 Bende normalde tatli aşırı severim ama hamile ligimde aksine tiksindim yiyemiyorum cinsiyet kizim olucak rabbim nasip ederse ama onunla alakasi yok diyorum cunku buyuk kizimda 4 ay tatli yemedim sonra hepp yedim
Senrm Anestezi07 ben oğlumda ne ekşi ne tatlı aşerdim ama kızıma hamileyim şuan öğrenmeden birkaç gün önce ve hala daha ekşi yiyorum fena halde herşeye limon sıkar oldum 23 haftalık olduk hala devam limona 😊😊😊😊
Prensannesii38 Anestezi07 oglum dada kızımadada tatlı seviyorum suan kızım olcak asla eksi yıyemıorum