Ozge10 Selam kızlar, aranızda suni sancı ile doğum yapan var mı? Varsa süreç nasıl geçti sizde? İlk doğumum ve suni sancı ile doğumum gerçekleşicek biraz tedirginim 🙈
Hey123 Ozge10 benim ilk gebeliğim bilmiyorum ama kendi sancın olursa arada dinleniyormuşsun sancı geçince. Ama suni sancıda sürekli bir sancı durumu oluyormus. Neden suni sancı oluyorsun. 40 ı geçtiniz de ondan mı ya da geçerli bi sebebi var mı.
Ftmasanli Ozge10 39+6da suni sancıyla epiduralli normal doğum yaptım açılmam nişan yoktu sadece düzensiz sancılarım vardı onun içim de damar yoluyla suni sancı verildi 6saat sonunda oğlum doğdu
Ftmasanli Ozge10 bnmde ilk doğumumdu şahsenbn ilk verildiği andaki ağrıyı unutmuyorum ağrı eşiğim de çok düşük olduğu için em ufak acıda canım gidiyor 🙃
Ozge10 Gebelik şekerim olduğu için doktorum 38.haftada suni sancıyla seni doğuma alıcaz dedi bebeğim daha fazla etkilenmesin diye. İnsülin ya da başka bir şey kullanmama gerek duymadı dahiliye düzene girdiği için yoksa bende kendi günü geldiğinde doğsun isterdim kızım 🤗 30+5iz bu arada Hey123