Seheraslano Demet hanımı tavsiye ettiler memnun olan var mı veya başka tavsiyesi olan var mı arkadaşlar
Seheraslano meraklianne1 255 liraymış ama ben kamu personeliyim indirim olur heralde onu öğrenemedim henüz ilk kez gideceğim
Cansu101706 Nazo1212 bende Ankara’da oturuyorum. Mayıs ayında ilk çocuğuma hamileyken arkadaşım önermişti bana İrem hanımı. Ben o sırada gataya gidiyordum. Kendisi de İrem hanımda doğum yaptı çok memnundu.
Seheraslano Nazo1212 Umudum06 bir sorum var yarın kontrole gideceğim geçen fidilimin üstünden 1 hafta geçti. yeniden muayene ücreti alacaklar mı acaba? Veya nst için ekstra ücret alırlar mı?
Umudum06 Ben orda selcuk hocaya gittim mukemmel bir hoca esımle girdık mutlu mutlu herseyi anlattı ve. Biz ordan mutlu ayrıldık ve bi sorun oldugunda arayabiliyorum selcuk hocayı saolsun cok guzel ilgileniyor
Nazo1212 ftmlgz 12 haftalık %70 kız demişti sonra 16 haftallik %90 erkek ama gostermiyo dedi değişmezse erkek 😄
Nazo1212 Seheraslano doğum paketi almadiysan alırlar diye biliyorum canım 1 hafta geçtiyse üzerinden ama doktorun kontrol dediyse almazlar