Starrynight Sezeryan ya da normal dogum farketmez doguma girmeden once tragus piercingi cikartmak zorunlu mu?
Senayyalcin Starrynight Sezeryan da çıkarıyorlar sanırım tam bilmiyorum ama kulağımda toplam 15 delik var umarım çıkarttırmazlar😂😂
kaderelmci Starrynight ebeye gözlükle sezeryana girebilir miyim diye sorduğumda hayır metal olan herşeyi çıkarıyoruz dedi
Deryayurt Starrynight Metal olan herşeyi çıkartıyorlar sezeryanda normal doğumu bilmiyorum bana ojelerimi bile sildirmislerdi 🤷
idiloska Starrynight röntgen değil bişey değil niye çıkartıyoruz ya 😂 zaten göbeğimdeki kendiliğinden düştü
Beyzan idiloska enfeksiyon riskinden dolayı. Açık bir ameliyat olunca mikrop taşıma ihtimali olan her şeyi çıkartıyorlar 🤷🏻♀️
kaderelmci Starrynight Starrynight lensi sorduğumda onda sıkıntı olmaz sonuçta şeffaf birşey demişti bende gözlüksüz ve lenssiz göremiyorum
Plndemir Starrynight her şeyi çıkarmak zorundasınız enfeksiyonla falan alakalı değil ameliyatta bir çok makinaya bağlı olduğunuz için elektrik çarpmasını önlemek için 👏