zeynepemiromer kızlar sabahtan beri dinmeyen bir baş ağrısı var sabah uyandım öyle çok değildi şimdi kafamı tasiyamiyorum ağır geliyo zonkluyo bildiğiniz parol falan da ev de yok napacam bilmiyorum sizler de de oluyor mu hamilelikte 15 haftalık hamileyim şuan da
Shyla_ktlu zeynepemiromer duş al en son soğuk su vur ensene ayaklarına kollarına bide buzla masaj yapablirsin
svserzrm zeynepemiromer birkaç gündür sürekli baş ağrısı çekiyorum genelde masaj ve başımı başörtüyle sıkıca bağlayarak geçirdim ama bir kere dayanamayıp parol ictim
Buketkucuk zeynepemiromer soğuk suyun altına sokabilirsiniz başınızı çok iyi geliyor, nane yağı koklayabilirsiniz aktardan alıp o da rahatlatıyor
zeynepemiromer svserzrm vallahi ben de bugün sabah uyandım ağrıyo anladım siddetlenecek böyle beynim gözlerimden çıkacak gibi önünden midem bulanıyor artık evde parol olsa şu kadar dayanmaz içerdim valla acaba baş ağrısının bi nedeni varımdır hamilelikle ilgili canım senin bir kaç gündür ağrıyor muş ben de bakayım böyle olursa devam ederse doktora bir sorayım belki birşey eksiligi tetikliyordur
zeynepemiromer svserzrm benim de aklıma demir eksikliği geldi üç dört güne kontrolüm var gidince soyleyeyim bi