sumeyye0606 Merhaba. Aranızda decavit ve euthyrox birlikte kullanan var mı acaba? Decavit için tiroid ilacıyla kullanıldığında etkisi değişebilir yazıyor. Biraz tedirgin oldum.
Nzlozkn sumeyye0606 araya zaman koyarak içersen bir şey olmaz canım ben kullanıyorum troid hastasıyım önce troid ilacımı 2 saat sonra vitamini içiyorum
Zeynep0332 sumeyye0606 bana çok dokundu nedense 1 kutu zor bitirdim..diafol aldım onu içtim..4.aydan sonra ise I mom içtim..35 oldum hala içiyorum..
oglumubekliyorumm sumeyye0606 ikisinide kullanıyorum euthyrox aç içiyorum decavit ide kahvaltıdan sonra içiyorum arasında yani 15-20 dakika oluyor
Ezgifatma2010 Euthyrox u sabah ac karnına alıyorum Decaviti akşam yatacagımda alıyorum hiç sorun olmadı şükür
sumeyye0606 Zeynep0332 Anladım. Doktorum bana aslında regenezis max yazmıştı ama dahiliye doktoru içinde iyot olan bir vitamin kullanamazsın dediği için mecbur decavit içiyorum
Sedanindenizi sumeyye0606 Alla alla ben basindan beri ikisinide kullamiyorum ama endokrin doktoruma regenmaxdan hic bahsetmedim🥴
Zeynep0332 sumeyye0606 benim mideme çok dokundu cnm. I mom içtiğimi söyledim 👍 bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar..35 oldum 💙
marininannesi sumeyye0606 merhaba bende ikisini birlikte kullanıyorum ama troidi sabah aç karna alıyorum yarım saat sonra kahvaltı yapıp kahvaltıdan da bir saat kadar sonra decaviti alıyorum doktorum böyle söylemişti