uykulu35 Merhabalar anneler çok önemli bir sorum olucak yaşım küçük ve korkuyorum rahim tersligi olup normal doğum yapan var mı ya da nasi oluyor ne yapmalıyım 🐥
Gamzeakd uykulu35 benim annemin ters 3 müzü de normal doğurmuş . Benimde ters normal doğumu bebeeğimi ters olduğu için yapamadım öyle olmasaydı normal bekliyorduk doktor rahimle ilgili bişi dememişti canım .
Pambix Benim bekarken rahmim olması gerekenden bira küçükmüş öyle dmeisti Dr .çok şükür sıkıntı olmadı ama doğumdan sonraki 40kontrolunde rahmin tersmis dedi Dr. Hamile kalmaya sorun olmaz bazı kişilerde ağrılı adet sebep olabilir demisti benim öyle sıkıntım da yoktu çok şükür.normal yapabilirdim acilmam da iyiydi ama suyum çok erken geldiği için bebeğim yoruldu sezeyan oldum 17 saat sonrasında. İkinci bebek öncesinde Dr gittiğimde sordum rahmim ters mı diye evet hafif arkaya dönük demişti. Sorun yaratmaz demisti
Halenur_58 Bana da doktor rahim tersliğin var dedi yumurtam çatlamıyormuş tedavi gördüm ve bir yumurtayla hamile kaldım rahim tersliğini yakınımdakiler çok abartmıştı ben hiçbirini dinlemedim allah büyüktür dedim ve çocuk için tedavi görüyorum diye onların dediklerini yapmadım yapacakları şey şunlardı adetin son günleri baş aşagı sallamak sabahları oturup iki bacağını açıp yeri öpmeye çalışmak bunları söyleyen tabi kaynanam ama inadımı ettim hiçbirini yapmadım 😊 rabbim isterse herşey oluyor gerçekten ben bir yumurtayla hamile kaldım yani
Halenur_58 Doğumum da nasıl olur bilmiyorum duymadım rahim tersliği olanlar normal Doğum yapamıyorum diye
AycanY Benimde rahmim ters, doktorum bebekler büyüdükçe rahmi çevirir, çok nadir durumlarda döndürmez demişti. 13+6yız geçen haftaki kontrolümüzde bebeğin rahmi iyice düzelttiğini ve normal doğum için şimdilik bir sıkıntısı olmadığını söyledi 🙂