Anne3 Hanımlar ben çok kilo aldım daha öncede yazmıştım 25.haftadayım 20 kilo aldım gebelik şekerim cıktı şuan diyetteyim 4. Günüm çok güzel gidiyor baktım 1 kilo vermişim sizce 2 3 ay böyle devam edersem kilom sizce nasıl olur aşırı merak ediyorum ya
Cnsu2456 Anne3 merhaba ben de tam o zamanlar aynı sizin gibi kilo aldım.38 haftadayım 30 dan sonra durdu çok yavaş kg aldım
Pambix Dikkat ettikçe kilo vermesende almazsın bu saatten sonra canim .alırsan da bebeğin buyume hacminden dolayı tartıya yansır bir iki kilo sadece mecburen 😊 Üzülme.
Shyla_ktlu Anne3 aman pişman olma napalım açmı kalalım bianda içimden göçler geçio🤭😂sen diyetine dikkatet hiç bişey olmaz allahın izniyle🌸💓
Anne3 F-USTA kuzum kişiye özel oluyor ama şunu diyim 3 ana 3 ara öğün ve hamur işi tatlı gibi şeyler yemiyorum en az 2 litre su birde şeker çıktığı için patates ve pirinç yemiyorum
Anne3 Rabia-1 yok takmıyorum kuzum merak ediyorum 😂 ama ben doğumdan sonra beslenmeme dikkat edecektim şimdi 3 ay öncesi oldu ve çokta güzel oldu😅