Ozlemyucesan Pembepanterr evet kuzum çok heyecanlıyım ilk gebeligimde kalp atışları durmuştu inşAllah bu sefer sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız
Pembepanterr Ozlemyucesan Evet canım normal bende öğrenene kadar adet olucam sanıyordum hala bile bel ağrım var bugün belimin sağ tarafında solda yok 🤪😃
Pembepanterr Ysmnordu Yo en olmadı keseyi görürsünüz bir dahaki haftada kalp atışı için çağırır doktorunuz belkide bu gittiğinizde bile duyabilirsiniz ilk gebeliğimde 6+2 de kalp atışını duymuştuk 🥰🌸
Ozlemyucesan Pembepanterr Evet ya Aynen benimkide sağ tarafta bide bacağıma vuruyor kortktum ama geçti şükür
Ysmnordu Ozlemyucesan ay benimde bulantım olmuyor bel ve kasık ağrım oluyor adet olacakmisim gibi bı ara bende tedirgin oldum bulantı olmayınca🙂
elifeser Pembepanterr adet olmam gereken gün test yaptim silik çizgi gördüm 3 gün sonra doktora gittim 366 cikti beta hcg şu an 4+4 teyiz güzel anneler haftaya insallah keseyi gormeye gidecegiz
Deniizzz Pembepanterr evet öyle hem güzel hem korkutucu ama değiştiremeyecegimiz seyler için korkmak endişe etmekte anlamsız sonuçta nasipte ne barsa onu yaşayacağız o nedenle kendimi günün güzelliğine bıraktım 🥰
Ysmnordu Aleynaa1 tabi canim haber veririm inşallah mutlu haberler ile dönerim dua edelim birbirimize bu mübarek ayda🥰🌼
Ysmnordu Aleynaa1 canım ben dün doktora gittim keseyi ve yolk sac ((beslenme kesesi) onu gördük ama bebeği göremedik doktor geç döllenme olabilir dedi haftaya tekrar cagırdı haber ver demiştin o yüzden yazdım keyfim kaçtı biraz üzüldüm çok
ArsozAysegul Mrabalar arkadaş lar Benim sorum olcak lütfen yardımcı olur musunuz 🌺 Ben Şubat 28 adet oldum daha sonra olmadım test yapıyorum birkere silik çıktı daha sonraki yaptık larimda çıkmadı sizce gebelik varmıdır nezamn yapmalıyım testi sevgilerimle 🥰
Elifk Merhaba. Bende adetim 2 gün gectikden sonra kan testiyle ögrendim 376 kan değeriyle :) ögreneli bi kaç gün oldu haftası da tahmini 4+4. Hepimiz kucagımıza saglıklıca alırız inşallah :)