Muciiizemm Kızlar hayırlı akşamlar midem ekşime yapıyor resmen midem ağzıma geliyor çok kötü 2 gündür daha da kötü oldu ne iyi gelir acaba
karpuzlusodaa Muciiizemm Moralini bozmak istemem ama hiç bir şey 😢 1 haftadır aynıyım. Soğuk süt,salatalık,rennie şurup ve hap hepsini denedim aslaaa ama aslaa geçmiyor. İçimde resmen ejderha var 🙄🙈
Muciiizemm karpuzlusodaa ya dimi soda azıcık sanki rahatlattı ama anlık tekrar bişey yiyince başlıyor
Diddem Muciiizemm Kesinlikle boşuna çekiyorsunuz ben o kadar rahatladım ki anlatamam. Akşam yemeğinden sonra bir kaşık inanılmaz rahatlattı. İnşallah size de iyi gelir 🙏🏻
Grey Bende 6 haftalık hamileyim sizlerde kaçıncı haftalarınızda mide yanması oldu benimde başladı çünkü
Ayseee4238 Valla bende ekşime yanma hazımsızlık ne ararsan var. Her gün soda ve kefir içiyorum biraz rahatlatıyor.ama tam anlamıyla değil yani gecmiyor hiçbir şekilde
Ayssunn Ben 14+2 deyim çok şükür bu zamana kadar ne mide bulantısı ne kusma yaşadım bir de oruç tutuyorum ilk günden beri ama şu iki gündür oruçta çok zorlanıyorum tansiyonum düşüyor öyle midem kötü oluyor
Tugcetatli Muciiizemm bana balık kraker çok iyi geldi bol su birde ama çok zor Rabbim yardımcımız olsun
TugceG Muciiizemm 35 haftalığım bıktım artık doğsun dıyorum resmen yani hiç bişey fayda etmıyo doğana kadarda devam edıyor ılk gebeliğimdede cok cektım onda süt rahatlatıyordu biraz ama bunda asla hiç birşey fayda etmıyor. Ama oyle bir mucızeli bebek doğsugu an saniyesine kesilyor🤦🏻♀️