Semanur21 Kalbimm55 rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım nasıl geçti ağrıların var mı ben hala ağrı çekiyorum ya 😏
Kalbimm55 Semanur21 Aminn Canım sabadan inşAllah ,benim epiduralli Doğum oldu İyidi sadece dikiş yerlerim ağrıyor :/ ağrı kesici verdiler ama Pek fayda Yok geçer artık diye bekliyicez mecbur ,Senin Doğumun nasıl oldu
Semanur21 Kalbimm55 benimde epidural oldu ama baya yırtılmam oldu doğum başladığında epiduralin etkisi vardı sancı geldiğinde ıkın diyorlardı sancının gelip gitmesini anlamıyordum çok zorladım kendimi benimde dikişlerim çok ağrıyor tuvalete gitmekte epey zorlanıyorum
Kalbimm55 Semanur21 İnan bende Korkuyorum WC den Benim de ağrıyor bende Şuan onunla ilgili araştırıyordu. Hatta Post açacaktım Nasıl bakım yapıyor Hanımlar diye , :(( ben enfeksiyon falan ondan korkuyorum
Semanur21 Kalbimm55 valla psikolojikmen mi yada gerçek mi bilmiyorum ama çok afrdersin yapmaya çalıştıkça üflüyorum doğum anında gibi daha rahat oluyo bide doktor bana bi toz verdi onu suya koyup içtim bugün çok rahatladım sende doktorundan iste bence çok rahatlarsın benim makata kadar dikişim var o yüzden epey zorlandım
Semanur21 Kalbimm55 rica ederim canım inşallah faydasını görürsün gerçekten ben dakkasında faydasını gördüm 🥰🙏🏻