Cigdem91 Antalyadaki arkadaşlar tayinimiz çıkıcak son bir ay kala doktor değiştirmek zorunda kalıcam gitmek istemiyorum hiç ama mecbur kalırsam hangi doktoru tavsiye ediyorsunuzzzz😥😥
Bannesi Cigdem91 Cnm ben medstar topçularda doğum yaptım 19 gün önce, drumda Sanem Çimen ben çok memnun kaldım
BaloglumM Cigdem91 canim sanem hanim izinde bende medstara gidiyorum Nilsem eraslan medstarin tüm doktorları cok iyi ilgi alaka cok güzel hastalarını cok yakından takip ediyorlar
Cigdem91 maat sağolasın canım ben burda kalırım diyorum eşime ama doğumdan sonra nasıl taşıncam işler karıştı iyce her ihtimale karşı doktor buluyum ben 😰😥
YazCilegi maat Bende 16 gün önce medstar topcularda yaptım Müjde Şekeroğlu seker gibi kadın. Hastanenin bütün kadın doğum doktorları cok iyi gözün kapalı güvenebilirsin. Gönlüne göre olsun insallah 🤗
Cigdem91 Bannesi teşekkürler duydum o hastaneyide cahit bozyeli tavsiye etmişler nette duydunuz mu onuda ??
Bannesi Cigdem91 Cahit beyi duymadım. Ama genel olarak drları iyi ilgili burdan bayağı bi arkadaş farklı farklı drlara gidiyor Medstar Topçularda ve genel olarak hepsi memnun
BetlHakanGngr Cigdem91 muayene ücreti 140 tl doğumu hastane de yapıyor hangi hastaneyle anlaşmaşı var bilmiyorum ama
KbraAcn YazCilegi bu hastanede muayene ve doğum ücreti ne kadar acaba bende hastanemi değiştirmek istiyorum
Cigdem91 YazCilegi güle güle büyütün bebişinizi inşallah😇😇 teşekkür ederim öneri içinde iyi doktor bulmak çok zor
YazCilegi KbraAcn her doktorun farklı canım. Benim doktorumun 90 tl. 1650 normal. 2050 spinal+sezaryen 2100 ep+sezaryen
KbraAcn Cigdem91 evet canım benim eşim emniyetten gittiğim yerde indirim yapıyolar çok az da olsa burda var mı acaba