Sinemmm4 Dün hastanede idrar tahlili vermiştim idrarımda kan görülmüş enfeksiyonum varmış ilaç vericeklermiş sakıncalı mı ilaç kullanmak hamileyken bide enfeksiyon nasıl geçer
Serapveminikleri Sinemmm4 neden sakıncalı olsun 🙏sağlık için bu isteyerek icmiyorsunuz ya enfeksiyon riskli ondan dolayı ihmal etmeyin ilacınıİ için ki Dr da zaten hafif ilaclar veriuor bebeğe zarar vermeyecek
MerveOz0607 Sinemmm4 ilaç kullanmadan halledeceğim dersen sadece iyileşme zamanını uzatırsın ilaç kullan doktorun ona göre ayarlar zaten ilaç kullanırken bol su iç sadece
11isimsix Sinemmm4 ben dede aynı sorun vardı antibiyotik kullandım fayda etmedi doktor fitil verdi o geçirdi bol bol su sıvı tüket :)
Aysobaciniz Sinemmm4 çok zor geçiyor bende çekiyorum enfeksiyondan ilaçda kullanıyorum, kullanmazsan daha sıkıntılı canım erken doğuma kadar sebep olabiliyormuş, bol bol su içmek gerekiyor
11isimsix Sinemmm4 ve benim kanamam oldu bi seferlik enfeksiyondan mı bilmiyorum ama düşük riski oluyormuş
Elif5361 Sinemmm4 Doktorun verdiği ilacı kullan benimde aynı şekilde kan ve enfeksiyon var tahlilde çıktı azosilin verdi 1 hafta kullandım şimdi kontrole gideceğim inşallah geçmiştir
KardelenYunusEva Sinemmm4 Sinemmm4 Halen çektiğim birşey çok çektim ilk 3 ay bol bol su iç halen ara ara oluyor ama sadece ve sadece maydonoz suyu ve bol su ile geçiyor hassas bölge hijyeni çok önemli bunu unutma günlük iki kez temiz çamaşır giy ve temiz tut kendini dediğim gibi çok kötü olursan doktorun sana toz verir çok as düşük miligramlı korkma hiç birşey olmaz Allah şifa versin inşAllah
Burcunur__ Sinemmm4 bende ilaç kullandım gebelikte kullanılan ilaçtan veriyolar zaten sen yinede teyit et ilaçları